Hej Dziewczyny!
Byłam dziś rano na badaniu beta HCG. O 15 wyniki, mam nadzieję, że ładnie urosło.
misianka - też zaraz wybieram się do lekarza, bo coraz gorzej ze mną. Już mnie klatka i płuca bolą od kaszlu

, a mój M tylko się na mnie wydziera, ze nic nie robię. A co mam robić, skoro nic mi nie pomaga. Na samą myśl o cytrynie, miodzie, czosnku i malinach już mi niedobrze... Od tygodnia tylko to jem.
fioletowa - ładnie zrzuciłaś po ciąży. Ja w sumie ponad 20kg schudłam w 3,5m-ca, ale karmiąc. Natusia urodziła się w lutym (po porodzie miałam 76kg), a w połowie czerwca ważyłam już ok. 53kg. Teraz ważę ok. 60/61kg. Jak teraz przytyję tyle samo to setki dobiję

.
Pamiętam, że w tamtej ciąży byłam ciągle głodna - teraz też jestem

. Wczoraj miałam już od 20 nic nie jeść, ale mój M o 23 zrobił kanapki... Wciągnęłam 4.
W sobotę mój M ma urodziny. Mamy zaplanowany wyjazd w góry. W sumie spora ekipa jedzie - 8 osób i bez dzieci. Wykupiliśmy sobie fajny pakiet, ale mi pozostanie tylko siedzenie i jedzenie

. Przed wizytą u lekarza liczyłam chociaż na baseny i jacuzzi, ale niestety lekarz zabronił. Tak więc będę leżeć, siedzieć i jeść

. W ogóle nic mu jeszcze nie kupiłam, nie mam w ogóle pomysłu na prezent. Brakuje mi weny.
U nas też piękna pogoda, szkoda, że nie mogę spacerować.
Powiedzcie mi, czy mogę używać Otrivin w sprayu do nosa? Szału dostaję z tym katarem, nie mogę oddychać.