reklama

Czerwiec 2013

reklama
Morena właśnie, najgorsze jest to, że chyba wszyscy liczą na to że będziemy, ehhh okaże się. Co do imprez rodzinnych to jeszcze w połowie maja mamy taki zjazd rodzinny, ale stwierdziliśmy że odpuścimy, raz ja będę duuuża, dwa to daleko, a trzy musielibyśmy zapewnić sobie nocleg a szkoda nam trochę kasy zwłaszcza, że do czerwca niewiele czasu, lepiej wydać na co innego :P Dobrze, że jest ta ciąża, to mamy konkretną wymówkę :P
A i nie pamiętam już która z Was pisała o pogrzebie dziadka hmmm dla pocieszenia napiszę, że hmm jak byłam w ciąży to u mnie w rodzinie niestety były dwa pogrzeby bliskich osób - jeden mojego dziadka (który niestety zmarł dzień przed moim ślubem, a pogrzeb był dwa dni po), na nim byłam, natomiast w listopadzie był pogrzeb takiej bliskiej cioci - chrzestnej mojego taty, na którym nie byłam (zakaz od całej rodziny, deszcz, zimno i ja w 8 miesiącu ciąży). I powiem, że miałam straszne wyrzuty sumienia, ale wszyscy mi wytłumaczyli co dla mnie lepsze.
Dmuchawiec - kciuki za siostrę &&&

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Strasznie się zmartwiłam mam od północy jakiś dziwny sluz zabarwiony na lekko brązowo. Nic mnie nie boli. Jestem sama z Milą w domu więcnawet nie miałam jak do gina podjechać .Jak sie pogorszy to pojadę na IP. Co to może być, tak nagle i bez żadnego powodu tzn: bez badania czy sexu. Nie miałam w żadnej ciązy takich problemów. Na razie leze ile się da. Dzidzia rusza się normalnie.

DMUCHAWIEC - piękne te Twoje córeczki - prawdziwe cukiereczki ;-), ślicznotki :).
Kciuki za siostrę! Dawaj znać jak idą sprawy.

Dziewczyny - zakochałam się w tych ciuszkach co właśnie dotarły. Są cudne, słodkie... Tylko... chyba straciłam rachubę, bo naliczyłam już 15 bodziaków w rozm. 56 i 62 [z przewagą 56], 2 pajacyki bez stópek, więc na dłużej wystarczą, 4 leginsy, 2 półśpiochy, 3 bluzeczki i komplet sukienusia + spodenki.
Mają jeszcze dotrzeć 4 zamówienia - dla Lenki jest w nich już mało, ale napewno znajdzie się jeszcze kilka, kilkanaście???:sorry:
Mam tylko nadzieję, że Lenka nie okaże się już chłopcem ;), bo będzie latał w różu i falbanach :).
W C&A można towar zwrócić, więc może coś będę zwracała, bo boję się, że przesadziłam :-p.

WISIENKO - mogę Ci powiedzieć, że u mnie taki śluz to norma i nawet się cieszę, gdy widzę, żejest brązowawy a nie świeżo czerwony z kwią. Niemniej jednak co u mnie jest normą u innej z nas może być niebezpiecznym sygnałem.
Tradycyjnie Ci powiem, abyś leżała. Masz jeszcze jakiś Duphaston??? Jak masz to łyknij i podjedź jak tylko będziesz mogła do gina. Dla świętego spokoju sprawdź czy wszystko w porządku. A jak u Ciebie z łożyskiem? Bez problemu?

Ostatnia edycja:
Natis zakupy to nasza jedyna ciążowa rozrywka, więc nic nie zwracaj tylko ciesz się udanymi zakupami :-) Ja jak na zbawienie czekam aż poznam płeć, aby dołączyć do Waszych szaleństw..

dmuchawiec śliczne pszczoły.. oh jak mi się marzy taka słodka córeczka... :-p

Wystroiłam się właśnie, bo jadę aż do szmateksu po ciuchy na bal przebierańców-Mateusz jutro ma zamiast lekcji, niby mam dla niego strój śmierci, ale może znajdziemy coś bardziej "żywego" - ach ci chłopcy :-p

Ostatnia edycja:
Natis- :-D:-D:-D uśmiałam się. Ja jak wpadnę w szał to tez nie wiem kiedy przestac kupować. Tak było przy pierwszej ciąży. Nakupowałam ciuszków w samochody traktory i wozy strażackie, a z Jasia zrobiła się Zosia i musiała chodzić w męskich ciuchach:-D

hej kobietki
my w piatek mamy bal karnawałowy i małego za strazaka przebieram
normalnie ogarnełam chae a terz nie mam siły bo mnie katar meczy.

my tez w tym roku mamy kupe imprez rodzinnych w maju komunia chrzesnicy meza w czerwcu wesele w sierpniu wesle we wrzesniu 2 wesla a w pazdzierniku 18.

reklama
Natis zakupy to nasza jedyna ciążowa rozrywka, więc nic nie zwracaj tylko ciesz się udanymi zakupami :-)

:-D:-D:-D jak mój chłop zobaczy te zakupy to mnie udusi ;-). Ostatnio mówi, że zaczniemy kupować w kwietniu ;-). A ja ' tak, tak Kochanie, ja tylko tak na próbę zamówiłam kilka ubranek, żeby sobie humor poprawić' - a tu prawie cała wyprawka :cool:

DMUCHAWIEC - u nas Natalka miała być Wojtusiem do prawie 8 m-ca. No i też chodziła w niebieskim ;-). Teraz jak ogląda zdjęcia często pyta, czemu jest ciągle na niebiesko :), to jej mówimy, że błękit podkreśla jej cudne oczęta ;).

WISIENKA - odpisz, bo się martwię.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry