reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

julix super ze betka ładnie rosnie :-)

Ja z moimi teściami bardzo wiele złego przeszłam... Mój mąz pochodzi z patologicznej rodziny, niestety. Teraz moje stosunki z teściami sa w miare ok odkąd sie Dawcio urodzil... Najważniejsze ze mi się do życia nie wpieprzają bo baaaaardzo tego nie lubię.
No a ja postanowiłam ze na bete pojdę w przyszłym tygodniu a wizyty u gina nie przekładam na wcześniej.

Ostatnia edycja:
reklama
emalia Bardzo mi przykro, trzymaj się mocno kochana...

Dziękuję za pomoc z suwaczkiem, mam nadzieje, że się uda. Ja mam dzisiaj straszny humor, jestem zła jak osa :) a do tego wszystkiego dostaje kataru i zimno mi :( obym tylko się nie rozłożyła. Ja teraz chciałabym mieć synka, ale jak będzie druga córeczka też będzie superowo :) Jak byłam w pierwszej ciąży od razu wiedziałam ,że będzie to dziewczynka, a teraz myślę , że synek-- chociaż mam mieszane uczucia..;) Dzisiaj mam wolne, ale jutro czeka mnie ciężki dzień 13 godzin w pracy, a jak mam powiedzieć szefowi , że jestem w ciąży to nie mam zielonego pojęcia, strasznie się tego boje, bo w ostatnim miesiącu dał mi podwyżkę i wiem , że strasznie na mnie liczył...;(

jullix super ze beta rośnie :)

paulinka no to ja juz na swoich nie narzekam. Dobrze że u Ciebie jest juz lepiej.

korba pij herbatke z duża ilością cytryny i miodu może pomoze za nim rozlozy cie na maxa

a mnie fasolka wykonczy, mdlosci i rozmowy z kiblem mam 24h/24h dzisiaj nawet kociakowi nie posprzatałam bo witałam się z muszlą :/

a i proszę o dokladne czytanie :) jezeli bez komentarza to bez ;) chodzi o poszczególne wątki :) fajnie bedzie jak wszystko pozostanie czytelne :) nie wiem jak usunąc tamten post bo nie jest mój

Ostatnia edycja:
Właśnie piję herbatkę z cytryną a przed snem zrobię mleko z miodem , no i mój S robi mi właśnie sok z cebuli, może trochę pomoże, kurcze sam początek ciąży i coś się przyplątało..;(

Hej :)
Nie mogę wysłać danych na priv, nie wiem dlaczego :/ Ok, jestem MAMUTEM w Waszym towarzystwie, mam równo 4 dychy na karku, mówcie mi babciu Agato ;) Nie miejcie mi za złe i nie bierzcie do siebie ale często walę prosto z mostu, co sądzę o różnych sprawach, wolę chłodną uczciwość niż fałszywe kadzenie ;)

Emalia - szkoda... pewnie czujesz się bardzo rozczarowana ale może lepiej, że stało się to teraz niż za 3 miesiące. Znajoma straciła dziecko na 2 tygodnie przed porodem :(
Na razie nie przywiązuję się do ciąży, bo pierwsze 3 miesiące bywają różne, czasami natura sama pozbywa się czegoś co rozwinęło się wadliwie, nie zawsze jest to nasza wina...

reklama
Do góry