anisiaj
Fanka BB :)
Natis, rozkojarzona jestem od początku ciąży, nie wiem czy po fenku bardziej, chyba nie. Bóle głowy mam jednak masakryczne, choć powiem Ci, że nie wiem ile u nas to z fenka, a ile z faktu, że ciągle leżymy i dotleniamy się tylko "okiennie" i podczas wizyty u lekarza, na trasie parking-gabinet.
lutka została u mnie tak samo 2x2, one mają taką samą dawkę 50 czegoś tam. mój gin po moich kilku pytaniach czy ta pod język nie jest słabsza, rozłożył mi artykuł z porównaniem, co mnie uspokoiło. bałam się, że jak jest bliżej dziecka, to szybciej się wchłania, ale mam taką zmianę już od 11 tc. a zmiana oczywiście przez krwawienia...
ja nauczyłam się rozumieć, że mój mąż to nie ja i nie widzi potrzeby wycierania kurzu np z listewek przy drzwiach, czasem mnie trzęsie jak ten kurz widzę, ale to teraz taka pierdoła, że uczę się to olewać
lutka została u mnie tak samo 2x2, one mają taką samą dawkę 50 czegoś tam. mój gin po moich kilku pytaniach czy ta pod język nie jest słabsza, rozłożył mi artykuł z porównaniem, co mnie uspokoiło. bałam się, że jak jest bliżej dziecka, to szybciej się wchłania, ale mam taką zmianę już od 11 tc. a zmiana oczywiście przez krwawienia...
ja nauczyłam się rozumieć, że mój mąż to nie ja i nie widzi potrzeby wycierania kurzu np z listewek przy drzwiach, czasem mnie trzęsie jak ten kurz widzę, ale to teraz taka pierdoła, że uczę się to olewać
Podziwiam kobiety, które łączą pracę zawodową z pacą w domu - to jest dopiero robota na pełny etat. Gdy swego czasu pracowałam, też wszystko miałam zrobione w domu - a wtedy trafił się jeszcze remont z mega bałaganem. Jest między mną a mężem umowa: ja szanuję Jego pracę a On moją - i dzięki temu każde jest docenione przez drugiego. Ja rozumiem Go, kiedy chce pospać albo pograć, a On nie wejdzie mi w buciorach "na pokoje" bo wie ile pracy i czasu wymaga mycie i pastowanie podłóg.
Znowu problem miała, żeby nadążyć z czytaniem.
I oczywiście kciuki zaciśnięte.
Kochane jesteście. Ja na codzień tez leginsy i tunika, czasem się umaluję, o ile z domu wychodzę
Więc fajnie się choć na chwilę upodobnic do jakiegoś człowieka
.... Jak pogonić te 4 miesiące do przodu ????
Mój mąż rzadko bywa w domu, czasem tylko na weekendy, więc nie poczuwa się do obowiązku sprzątania. Chyba że kogoś zapraszamy, to wtedy biega ze szmatą