reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Palin ja wcale nei zauważyłam zebys była puszysta :no::no:
Wręcz przeciwnie, wygladałaś "normalnie", ani za chudo ani tym bardziej grubo.

Może teść wymodli sobie te wnusie, jak nie teraz to następnym razem ;)

Moja bratowa była u lekarza dzisiaj i przebokiwał pan doktor, ze chyba chłopak, ale to dopiero 14 tydzien, wiec powiedział, ze sie wszystko zdarzyć może ;)
Chcieli dziewczynkę, bo chłopiec juz jest, ale mówie do niej, ze to naprawde nie jest ważne.

Co do naszej przeprowadzki
Irek pracuje w Olsztynie, wiec bedzie miał bliżej z Ostródy, a ja złozyłam ofertę w Ostródzie i mam spore szanse, ze dostanę moja wymarzoną pracę.
Ale poki co ciiii, powiem jak juz bedzie wiadmo czy dostanę te robotę.
Proszę o kciuki jakby co :)

reklama
Xez to masz do mnie blisko. A jestem dość częstym gościem w Ostródzie. Trzymam (po cichu) kciuki za robotę w ostródzie.

Marcysiowa a gdzie mieszkasz?

My mamy w ostródzie duzo znajomych no i moja siostre i brata.
Taka ewentualnosc rozwazalismy juz dawno, ale jakos nie mielismy jak do tego zabrać. Do tego ja musiałabym do pracy dojeżdzac, a miałam na miejscu. Ale jak sie pojawiła mozliwosc zmiany pracy i to w Ostródzie to temat powrócił.
Nie sadzę, zeby to nastapiło w tym roku, bo co do domu jestesmy wybredni no i nie będzie łatwo sprzedac nasz, bo jest duży, a ludzie raczej szukaja małych domków.
Pojawił sie pomysł, zeby zamieszkac w bliku, ale chyba nie damy rady z rzeczami ;) Troche sie tego nazbierało.

Xez, kciuki masz jak w banku - &&&&&&&&&&&&&&&&
Dobra dobra - że mnie trochę dużo to wiem (przed ciążą miałam nadwagę, a teraz to już w ogóle), ale dziękuję za miłe słowa. Po ciąży na pewno trochę spadnie samo, resztę będę próbować trochę zrzucić, a jak nie - no cóż. Widać już taka moja natura (taka kuleczka) ;-)
Nam o Mikołaju powiedziała gin już w 13t, ale wtedy to jeszcze nie była pewna. Dopiero w 18 potwierdziła. Już się przyzwyczaiłam do chłopca i pewnie bym się bardzo zdziwiła, jakby okazała się dziewczynka, ale i Iga by mnie cieszyła :happy:
Aro mnie ostatnio zaskoczył. Wybraliśmy się nad jezioro na spacer, a ten nagle mi do ucha "nie wyobrażam już sobie naszego życia bez Mikołaja". Myślałam, że się rozkleję:shocked2: Żeby nie ta "wpadka" to jeszcze długo byśmy się nie zdecydowali. A tak - on zdecydował za nas. I dobrze :-) A z Ara to się chyba robi tata pełną gębą. Zdecydował starać się o przełożenie urlopu, co by w czerwcu być przy mnie i po narodzinach przy nas. Mam nadzieję, że mu się uda...

Palin ślicznie wyglądaliście:) Aż się łezka zakręciła w oku bo wspomienia wróciły. I pomyśleć, że my w listopadzie już 5 rocznicę mieć będziemy. Leci ten czas, leci :)
Kochana zimno dzisiaj ???:-) Muszę do sklepu wyskoczyć a tak mi się nie chce jeśli nie ma przynajmniej 20 stopni:-D
jullix ślicznego masz synka :tak:

Pranie wstawione, łóżka pościelone. Teraz odkurzę i czas coś zjeść:tak:

Ostatnia edycja:
Marcysiowa a gdzie mieszkasz?

My mamy w ostródzie duzo znajomych no i moja siostre i brata.
Taka ewentualnosc rozwazalismy juz dawno, ale jakos nie mielismy jak do tego zabrać. Do tego ja musiałabym do pracy dojeżdzac, a miałam na miejscu. Ale jak sie pojawiła mozliwosc zmiany pracy i to w Ostródzie to temat powrócił.
Nie sadzę, zeby to nastapiło w tym roku, bo co do domu jestesmy wybredni no i nie będzie łatwo sprzedac nasz, bo jest duży, a ludzie raczej szukaja małych domków.
Pojawił sie pomysł, zeby zamieszkac w bliku, ale chyba nie damy rady z rzeczami ;) Troche sie tego nazbierało.

Kochana ja w Olsztynie mieszkam i mam rodzinę w Ostródzie.

reklama
Teraz to w Giżycku, bo nas praca wyniosła z Ostródy. Ale jakby była taka możliwość to byśmy się tam bliżej przenieśli.
A Ty co studiujesz, że tak spytam? Na UWM?

Do góry