reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Teri Laura nie zmarzła chociaż wiało okropnie... w kościele było w sam raz :) Kochane jakby któraś była zainteresowana to ja też chętnie sprzedam komplecik do chrztu Laury :)

reklama
Witam Kochane :-) Ale naskrobałyście od ranka !!! W porannej przeprawie bojowo - szkolnej pomogli niezawodni teściowie. Chyba bym logistycznie nie dała rady . Przez jakiś czas zaproponowali podwożenie dzieci do szkół - super !!! Ja będę odbierać popołudniu .
Kingusia - Wojtek chodzi do zespołu szkolno przedszkolnego . Jest u nas taka malutka szkoła , klasy 14 osobowe , dodatkowe zajęcia różne , domowa atmosfera - super sprawa . Szkoda , ze tylko do 3 klasy szkoły podstawowej. Potem trzeba się przenieść do zwykłego molocha. Ale i tak te pierwsze lata ( właściwie najważniejsze ) można spędzić w przyjaznej atmosferze - z czego korzystamy :tak:. No więc Wojtek tam , Zuzka do molocha bo jest w 5 klasie no i Zośka gimnazjum.
Anilek - ja też po poronieniu i to patrząc na daty - przechodziłyśmy ten dramat w tym samym czasie :-(
Dzika - wkleję fotki jak Jasia spacyfikuję - bo już się domaga noszenia :sorry2:.

Dzieciaczki Chrzczone na zdjęciach super wyglądają i Wy też :tak: !!!! No to do noszenia marsz !!!!:-D

mikotko - nie jestes sama - prasowania mam sterte , ale nie chce mi sie...naczynia stoja, ale stwierdzilam ze maz tez ma raczki...siedze na ebay i szukam czegos fajnego dla Tymka, moglabym dla siebie ale ja wiem w co ja sie wcisne teraz ...

Dmuchawcu- super zdrobnienie dla Helenki...swoja droga mialam w liceum kolezanke wlasnie o imieniu Halszka :-D

MatkaEwa - donbrze, ze tesciowei pomagaja... my tu sami a maz wpadl na chwile w przerwie i o Australii mi tu mowi...no rece opadaja poprostu

Tymek kima a ja siedze, zamiast dzialac....ale brakowalo mi Was okropnie !!!! :-D

Wlasnie wtgralam dwie bluzeczki dla Tymka :
http://www.ebay.co.uk/itm/3-6-Month...w6kP2fIFxi8LFnPVSLqyU%3D&orig_cvip=true&rt=nc

a jeszcze licytuje takie cudenko :
http://www.ebay.co.uk/itm/baby-boy-...Clothing&hash=item1c361eb89d&autorefresh=true
Oby sie udalo to do chusty bedzie w sam raz :)

Witam się na szybkiego.

Staram się nie włączać lapka, żeby mnie nie kusiło siedzenie przed nim (koszmarny złodziej czasu) – właśnie po to, żeby Mikołajowi poświęcać czas. Ale czytam z komórki (nie mogłabym bez Was dnia znieść).

Brawo dla nowych Dzieci Bożych, że tak ładnie przeżyły chrzest.:happy:

Gosiak – zdjęcia genialne. Ja też nie chcę dzieci z dużą różnicą wieku. Ale damy sobie chyba 2 lata, że się nacieszyć Mikołajem i zatęsknić za takim maluszkiem.

Byłam dziś z Młodym w przychodni. Waży 5780. We wtorek ważył 5270, więc mu się nieźle przytyło. I to bez mm! :rofl2: Żeby już tylko tak zostało.

Młody się budzi na jeść, więc tymczasem :happy:

palin: super wieści!!! :-):-):-)
matkaewa: faktycznie, w podobnym czasie poroniłyśmy...
[*] dla Twojego Aniołka. Ja jakoś tak mam w głowie, że to dziewczynka mogła być. Że może my dziewczynek nie możemy mieć po prostu...
dmuchawcu: przypomniałas mi o pościelach. Nasze zmieniłam, a dziś chłopakom miałam świeże założyć. Lecę!

Gosiak :-D Jestem fanką Trylogii Sienkiewicza i Helena z "Ogniem i mieczem tak właśnie była tam zdrabniana:tak:

Wow podziwiam ,ja wstyd sie przynzac nie przebrnelam :zawstydzona/y:

Nie bede taka i sie podziele :-p fajny programik on-line do robienia kolazy ze zdjec, kartek itp (kartki srednie, ale kolaze oki):
http://www.fotor.com/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry