dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Czesik:-)
WstaLyśmy i znów u nas jak w ulu
Poczytałam Was, a teraz idę po kawę
WstaLyśmy i znów u nas jak w ulu

Poczytałam Was, a teraz idę po kawę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Moja mama została z Zosią, a ja pognałam do miasta załatwić sprawę z dekoderem i od razu kupić coś na imprezę, którą mamy za tydzień. Skalbka tych spodni u nas nie było w Mango :-( ale kupiłam inne, koszula była, także wisi już u nas w szafie :-) Miałam jeszcze chrapkę na szpilki, ale nie było mojego rozmiaru. Dzisiaj sprawdzę w sklepie internetowym
Pierońsko niewygodne, ale pięknie wyglądają na nodze
Także szopingowałam wczoraj
jak przyjechałam było grubo po 18, Zosia już zdążyła wieczornie zamarudzić, a tu przyjechały rolety do reszty okien
Montaż przeciągnął się prawie do 20 i wtedy przyjechali goście
Siedzieliśmy do 23, a potem już padłam. Wszystko w biegu było, i od rana też już tempo zawrotne. Firanki już uprane, okna czekają na umycie, pogoda zapowiada się piękna, także spacer obowiązkowy.
, nic mi się nie chce, siedzę u mamy bo musiałam wyjechać i odpocząć psychicznie od teścia mojego... muszę naładować się przed przebywaniem z nim
żeby jakoś wytrzymać. 

(pisze juz a u was JUZ po 9
)
cholera jasna a przeciez my nie bylismy u szamana tylko u profesora który się tym zajmuje i to on jej to wypisał! Poza tym my widzimy znaczną poprawę a to jest najważniejsze 

I bądź tu mądry. Słuchaj swego serca. To w końcu Twoje dziecko.