reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia, nie przejmuj się babą. Bedzie dobrze:tak:

Dziewczyny, dziś na wadze zobaczyłam 65kg:-):-):-):-):-):-):-) Jupi , jupi, hura, hura, hura!!!!!!!

Ale w śliwkową kieckę nadal nie wchodzę:no::-( I co ja zrobię?

Kawa juz się gotuje:tak:

reklama
Ja z logiki miałam 4, nie lubiłam:no::-D

Za słodyczami nei przepadam, poza lodami.

Muszę się dzisiaj szybko uwinąc zobiadem bo pote po południu idziemy do znajomych- tzn ja i pszczoły bo mąz na działkę jedzie jak zwykle.

Kingusia, Dmuchawiec, Anilek dzięki dziewczyny.dzwoniłam, pani doktor bedzie od 16.09 bo na urlopie, umówiłam się na pierwszy wony termin.17.09 na 16.30. Pewnie i tak niewiele poradzi bo karmię i leków przy karmieniu nie wezmę na pewno bo są strasznie mocne. Odstawiłam je przed starankami topewnie też jest problem...
Kingusia ty słuchaj profesora, a rodzinny niech wypisze receptę i zajmie się leczeniem katarów:tak:Ja jak patrzę na zdjęcia to mi się on wydaje przede wszystkim duzo bledszy.Koleżance Mili z przedszkola naczyniak zaczał bieleć od środka i teraz to już obwódka została tylko i jest całkiem plaski a był wypukły mocno. Kciuki kochana i pewnie lecz dziecko a nie czekaj z założonymi rekami
Dmuchawcu pszczoły rozrabiają?Ja sie zcasem śmieje, że założe stopery jak mój "stary koń" z Milcią szaleje.To sa same wygłupy i piski, więc co twoje pszczoły wyrabiają moge się tylko domysleć.:-D
Robaczku moje tiulowe firany wołają o prasowanie, zajrzyj do mnie z ranka bo ja tego nie znoszę
mikoto to mieliście bardzo intensywny dzień. pewnie dziś odsypiasz:-D
anilek ja też nie chudnę
Dmuchawcu ja ci pozyczę swoją 40 z wesela szwagra:-D, ja też 65 kg i 172 cm .Będzie pasować?

dmuchawiec: ja logiki nienawidziłam!!! Tylko facet był tak przerażający, że wykułam na blachę. Jedyny raz w życiu byłam tak dobrze przygotowana na egzamin. ;-) Ja weszłam na wagę... Ehhh... Szkoda słów. Muszę się za siebie wziąć... :no: I nie kupować wafelków. :-D

Wstawiłam pranie, a teraz chyba pójdę prasować ciuszki Adasiowe. Będę zaglądać.

edit: chyba nie poprasuję, bo chłopcu mata się znudziła...

ja z herbatką laktacyją - w półllitrowym kubku

Kingusia, śliczna Laura i jaka już duża :) Pediatre olej. Jesteś u dobrego specjalisty i bądź spokojna. Nie wiem, wydaje mi się, że możesz zmienić - najlepiej zadzwoń do recepcji i się zapytaj.

Dmuchawcu, sidaj, siadaj z kawusią.

Wisienka,
marsz sszybciutko do lekarza !!!!!!

Anilek, jak też zazdroszczę, że dziewczyny chudną. Ja mam brzuch jak w 4 m-cu. chyba moją szóstkę będę ćwiczyć 3 razy dziennie. Idę dziś szukać mojego hulahopu i twistera i postanowienie zabrania się za mój flakowaty brzuch.

Drugie pranie na dworze, ciuchy za małe po chłopcach powrzucane do worków - mam już 4 worki i nie wiem gdzie je schować :( Kuchnia ogarnięta, teraz ogarnę firmę, potem obiadek przygotuję i na spacerek - znów piękne słonko u nas - jak tak będzie do końca października to stweirdzę, że lubię jesień :)

No nei mówcie, że wszystkie sobie idziecie! Kinga, jesteś?

Robaczku, nie plec głupotek bo Ty to naprawdę jesteś chudzinka. A brzuch ja tez mam flakowaty , niestety. Czego się spodziewać po trzech ciążach w takich małych odstepach??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)

Pospaliśmy dziś do 8.00 :-) Gabryś nacycany siedzi w leżaczku i ogląda MiniMini i krzyczy i śmieje się z radości przy tym strasznie (mogę spokojnie sniadanie zjeść) :-D Młoda pojechała do szkoły, miała tak cięzki plecak, ze to masakra jakaś :szok: Poczytam troszkę i idę poprasować, bo góra leży i tylko rośnie zamiast maleć ;-)

Do góry