dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Teri- pójdź do skepu i zobacz te smoki bo z tego co mi sie kojarzy to Nuk ma 4 rodzaje przepływu:wolny, srednio szybki, szybki i do kaszek
.
Ja nigdy nic specjalnie nie robiłam, zeby chudnąć. Po pierwszej ciąży nie było potrzeby, po drugiej schudłam wystarzająco-tzn do rozmiaru 38 i to mnie zadowalało. Co do ćwiczeń to ja uczyłam wychowanie fizycznego w mojej szkole i od studiów ćwiczę codziennie- tzn mięśnie rozciągam itp, nie sa to specjalistyczne cwiczenia odchudzajace, ale tez przynosza efekt. Bez nich czuje sie beznadziejnie.
. Ja nigdy nic specjalnie nie robiłam, zeby chudnąć. Po pierwszej ciąży nie było potrzeby, po drugiej schudłam wystarzająco-tzn do rozmiaru 38 i to mnie zadowalało. Co do ćwiczeń to ja uczyłam wychowanie fizycznego w mojej szkole i od studiów ćwiczę codziennie- tzn mięśnie rozciągam itp, nie sa to specjalistyczne cwiczenia odchudzajace, ale tez przynosza efekt. Bez nich czuje sie beznadziejnie.

;-)
tylko podloga zostala. Wiec teraz 2 herbatka i ogladam katalog z ikea bo wlasnie wrzucili..
Ehhh- czemu nie mam dziewczynki?
Ale jestem pierdoła!!!!
Zamiast od razu zamówić se M, to teraz musze po pocztach latac z całym rojem