witam ja na chwilke kurcze nie mam czasu teraz na bb jak sie zaczeła szkoła

a poza tym jeszcze jest super pooda więc korzystamy jeszcze z lata i spacerujemy pół dnia z tego względu jestem dużo do tył z obowiązkami domowymi ale dziecko ważniejsze os sprzątania które moge robic co dzeń a efekt chwilowy więc lepiej poswięcić ten czas dziecku a sprzatać generalnie 2 - 3 razy w tygodniu i wystarczy do perfekcyjnej pani domu nie startuje
gosiak moja teraz przechodzi skok rozwojowy i nie dojadała już 150 ml mleka raz jej zrobiłam 180 plus 6 łyzeczek mleka to była pełna flacha taka wielka a ona to zjadła i jeszcze powietrze zassała

ale była szczęśliwa nareszcie dojadła bo tak to po karmieniu było marudzenie i marudzenie mówie o co kaman aż sie domysliłam że dziecko nie doajada ale nie zawsze tyle zje robie jej na noc tyle i potem po nocy to zjada a tak w ciągu dnia to dalej 150 wciąga
emka moja jest wczesniakiem ale nie zauwazylam żeby była spuzniona z czym kolwiek ona jest własnie do przodu

jest tak mocna że od 2 misięcy trzyma główkę pionowo a teraz podnosi mi sie do siadania

ale z wprowadzaniem nowości czekam jednak do tego 4 misiąca czyli u nas jeszcze tylko 6 dni no od jutra 5

wytrzymałam te 3,5 miesiąca to wytrzymam jeszcze 5 dni twarda jestem

a Daria widze najdrobniejsza jest bo waży 5 kg tzn wazyła tyle 2 tyg temu