reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam się wieczornie :-)

Zaliczyłam dziś niezapowiedziany nalot gości /sąsiadów/ - umawialiśmy się co prawda w luźnej rozmowie, mieli potwierdzić... i potwierdzili przychodząc.
A my 15 minut przed nimi wróciliśmy z wypadu na pizzę, dom ledwo co ogarnięty, nic nie przygotowane :zawstydzona/y:. Na szybciocha szykowałam coś do jedzenia, choć przy puchach w lodówce niewiele się udało zrobić.

Nie chwaliłam się Wam jeszcze, że mamy opiekunkę. We wtorek przychodzi. Mam nadzieję, ze się sprawdzi i zostanie. Wydaje się bardzo miła, ma spore doświadczenie z dziećmi, dobre referencje.

BONA - mi się marzy wizyta u stylisty. Obiecałam sobie, że jak mieszkanko sprzedam to pójdę :-p.
Zazdroszczę, że masz już dentystę za sobą, u mnie wszystko jeszcze przede mną. Na samą myśl mi słabo :shocked2:.
No i kciuki zaciskam za umowę!!! :)

SARA, BONA, PALIDROMEA - zdradźcie mi kobietki przepis na zwiększenie libido, bo moje dalej w powijakach :sorry:. Jak tak dalej pójdzie to chłop se inną znajdzie, bo codziennie męczy temat. Może powinnam jakieś zioło łyknąć hihihi ;-) seler czy cuś :) ;-)

MIKOTO - cieszę się, że Zośka tak wspaniale się rozwija!!! I miło mi widzieć Twoje wesolutkie posty ;-)

ROBACZKU - udanej podróży!!! Zazdroszczę wojaży :)

EMKA - cieszę się, ze z Małą lepiej - od rana miałam Cię o nią pytać :). U nas też była taka nagła i szybka poprawa:tak:. Może dzieci tak po prostu mają, że tak szybko im przechodzi...
A co do jazdy autem to ja też z tych piratów z ciężką nogą. W pewnym momencie miałam już 18pkt karnych na koncie i Darek musiał brać kolejne na siebie, bo by mi prawko zabrali :(. Całą ciążę w ogóle nie prowadziłam, teraz w sumie też dużo mniej prowadzę i ostatnio z Leną spokojniej, ostrożniej udaje mi się jeździć. Patrzę na nią i zwalniam :).

SARA - stosunkowo udanej nocki Ci życzę :laugh2::-D:tak:

GOSIAK - wygląda na to, że obie mamy takie same włosy - moje też teraz już mega długie, gęste, falowane i najczęściej schowane w zwiniętym kucyku. Nie mam pojęcia co z nimi zrobić. Z jednej strony chcę ściąć, bo i tak ich nie widać, a z drugiej mi szkoda :cool:. Z tym, że ja z tych co najbardziej cenią sobie wygodę - czasy, żeby tylko 'wyglądać' minęły chyba bezpowrotnie ;-).

WENUSJANKA - kobieto chciałabym umieć się ogarnąć tak jak Ty rano ;-) ja to tylko włosy związuję i zęby myję. Ostatnio zdarza mi się na spacer iść bez najprostszego makijażu, choć obiecałam sobie dzisiaj wziąć przykład z ROBACZKA i codziennie rano będę robić ubogi makijaż :tak:. Ja też z tych co w 3 minuty są wyfryzowane, wymalowane i gotowe do wyjścia ;-).

MARYS - piękna fryzurka :) pięknie wyglądasz :tak:.

SMILE - mam nadzieję, że się świetnie bawisz, a Dziad nosi Cię na rękach ;-). Czekam na relację :)

EMKA - dziękuję :-) Lenka wreszcie nam urosła :-) mówisz, że bardzo się zmieniła??? Ja nie widzę specjalnych zmian prócz zmiany ubranek na większe :).

Zmyka pod prysznic i do spania. Jutro Darek z Natką jadą na grzyby a potem Darek jedzie na granie :(. Znów zapowiada się samotny weekend :(, jak każdy :(.

Ostatnia edycja:
reklama
Łooooooooo, ale tu produkcja!!! Nie nadrobiłam wszystkiego.:no:

matkaewa: pociechy z dzieci, zadowolenia z męża i wszystkiego, co najlepsze!!!:tak:

Idę spać. Fajnie, że bb odżywa. Fb też fajny, ale ograniać te dwa ustrojstwa- TRUDNE. :tak:

To ja się witam pierwsza z rana ;-) właśnie spijam kawkę.
Laura jeszcze dosypia. Padła wczoraj po 20 więc i my poszliśmy wcześnie spać ;-) obudziła się raz ale dałam jej smoczka i spała dalej, o 5 tatuś dał jej mleczko i śpi do teraz :-) dziwne jest to ze ode mnie od 2 dni je po 30-60ml a od niego zjadła 90 :sorry2: no ale ważne że się najadła a ja mogłam poleżeć :tak:

Mężul dalej koło mnie lata także korzystam :-p A jutro mamy rocznicę ślubu i już mi zapowiedział że gdzieś nas zabiera :-)

Natisku mam nadzieję że opiekunka niezbyt młoda :-p oby Lenka ją zaakceptowała ;-)
Palin ja też ostatnio mogłabym ciągle spać :sorry2: a jak noc Mikołaja? Dał Ci pospać?
emka super że malutka zdrowieje :tak:
Marys Twoja Karinka i tak nie waży tak mało. Moja Laura jest prawie miesiąc starsza a waży ok 5kg teraz (urodziła się 2800 i też miałyśmy problem z przybieraniem).

Miłej soboty czerwcóweczki :-)

Dzień dobry weekendowo :-)

ja już dopijam kawkę, bo dalej nadrabiam zaległości :-p

Wenusjanka- bardzo mi przykro z powodu pieska :-(Też musiałam 5 lat temu uśpić moją ukochaną sunię- wiem jak to strasznie boli :-(

Justa- mi też spodobał się pomysł z kupnem prezentów na gwiazdkę w październiku :-)

Ja szczerze do tej pory nie myślałam jeszcze o Bożym Narodzeniu, ale w tym roku to będą inne święta, bo po pierwsze będziemy we 3, a po drugie- pierwszy raz w życiu spędzę wigilię poza domem rodzinnym (w zeszłym roku byliśmy u mnie, w tym roku mamy iść do teściów)

Szkoda, że wszystkie pouciekałyście na fb :-( ale przy moich zaległościach tutaj, chyba nie dałabym ogarnąć obu tych miejsc...

Dzień dobry

Kingusia - dziękuję, nocka dobrze, nawet się wyspałam. Mikołaj budził się standardowo, tylko jadł nieco ponad normę. Aro wróci to go nie dźwignie :-p

Natis - niestety nie wiem jak to się dzieje, że libido takie duże. Widać natura lubi mi dodawać - kg też:-(

Mama2013 - u mnie też zawsze święta w rodzinnym domu. A odkąd jesteśmy z Aro razem to są podwójnie (tylko losujemy gdzie idziemy najpierw). Ciekawe jak będzie w tym roku.

Cześć kochane!!!!

Witam się z kawusią i marudą na ręku ;-)

Odezwę się później... A teraz przynajmniej kawkę wspólnie wypijemy :-).

Buziaki

reklama
No Dmuchawcu - pomimo niedogodności to chyba dobrze, co?;-)

Ja dziś z kawy rezygnuję na rzecz herbatki malinowej - jakoś mnie na nią naszło...

Do góry