z gory przepraszam za bledy, ale wlasie wisi mi Tymek na cycu. ja przed chwila wstalam.. ale wcale nie jest mi tak dobrze jak w pierwszej chwili mozna pomyslec. pobudki o 23:15, 3, a od 5-8 przerwa w spaniu. ot tak czas na pogaduchy. przed 7 z bezsilnosci poplakalam sie, to dziad laskawie zabral Smerfa, ale tylko na chwile. a jego pytanie, czy on sie w nocy budzil.. i ze niemozliwe, ze on nic nie slyszal

myslalam, ze zabije.. ale ktos na kredyt musi pracowac
natis przepraszam za to co napisze, ale takie zycie o jakim piszesz, to w tym chorym kraju tylko na emeryturze

zeby zyc na jakims poziomie, trzeba pracowac ponad norme

choc nie powiem, milo jest miec te wspolne sniadanka i spacery.. mialam tak w zeszlym tyg, ale juz maz wrocil do pracy - i wreszcie mam czas na spotkania z Wami
palin jak masz problemy ze snem jak mój Smerf, to bede Cie o swicie poszukiwac na bb lub fb :-)
dzika zdrowka dla Ewci. powiedz jej, ze do piatku wirusy i zarazki maja isc precz, a najlepiej juz dzis :-)
anilek, teri mi ostatnio w lazience pranie 3 dni schlo, a i tak niektore rzeczy wilgotne sciagalam
anula my też czasem śpimy w 4 - masakra.. mamy łóżko 160cm, ale jak Mateusz się rozwali, to ja się potem pół dnia zastanawiam, jak on ze swojego 90cm nie spada

(wreszcie polskie znaki, cycu leży w łóżku - swoją drogą on "obrzydliwy" jest.. jak można rzygać i srać jednocześnie, jeszcze podczas posiłku

przepraszam za taki opis..)
mikoto, anilek mój Tymek ma radar na jedzenie.. ja chcę jeść, on włącza syrenę

dzisiaj też. on jeszcze spał, więc ja wstałam, wzięłam prysznic, umyłam włosy, zrobiłam śniadanko i kawkę, siadłam na kanapie, ugryzłam tosta i wstałam, żeby zobaczyć, czy go ze skóry obdzierają, bo tak krzyczał
sara kiedy byłaś w reserved? są już wyprzedaże? jeśli tak, to już jadę.. tylko qrde koniec miesiąca jest, a mieliśmy trochę wydatków, a jeszcze auto zatankować na wycieczkę do Krk trzeba..
sara, teri nie ważne, czy macie małe czy duże piersi.. ja od 3 tyg życia Tymka karmię jedną piersią i jedną mam malutką a drugą ogromną, bo jest tam mleka na cały dzień dla głodomora
misianka gratuluję podwyżki

a co to za fajna firma, że w czasie macierzyńskiego podwyżki dają?? mi nawet umowy nie przedłużyli i ZUS mnie utrzymuje

a najlepsze jest to, że mnie ostatnio u gina nie przyjęli, bo moja karta jest nie ważna.. musiałam jechać do ZUS po zaświadczenie, że jestem u nich na zasiłku, z tym zaświadczeniem do NFZ, żeby mi kartę odblokowali.. ale odblokują tylko na chwilę i za każdą wizytą u lekarza ceka mnie wyprawa do ZUS i NFZ

jeśli to będzie zaplanowana wizyta, to dam radę.. ale co jak nie daj Boże, jakiś wypadek lub sytuacja awaryjna??

Kochana, Ty mieszkasz w Zawierciu.. w sumie niedaleko.. może jakoś w Katowicach udałoby nam się spotkać?? Co Ty na to??
gosiak udanego dnia z mężem! zazdroszczę pogody - u nas zimno i deszczowo :-(
smile zazdroszczę dobrego kontaktu z mamą, ja z moją rozmawiam "służbowo"
uciekam i ja.. moje dziecko woła "gej" "gej"
edit: pisałam posta od 11:22