DzikaBez
Fanka BB :)
Wiecie zabierałam się za pisanie posta ale tak mnie spanie zbiera a jeszcze muszę powiesić pranie i butelki wymyć tak że spadam do swoich zajęć i czekam z niecierpliwością na tą chwilę kiedy wreszcie będę miała więcej czasu.....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Powód: teściówka najarała jakiś kadzideł i olejków eterycznych (nienawidze tego), a moje dziecko jest wyczulone na niektóre zapachy i niestety tak reaguje. Tak się spłakała, że aż plamek na całej buźce dostała. Dopiero jak wyszliśmy to się uspokoiła. Ehhh mówie Wam to straszne było pierwszy raz tak długo płakała i nawet cyc całkiem nie pomógł, a jeszcze na dodatek moja teściowa zaczeła jakieś swoje obrzędy odprawiać (pogięta baba) typu: przecieranie czułka obsiusianą pieluszką
Ja nie cierpie takim zabobonów!!! A jeszcze wczoraj na dodatek mój kochany mąż rozwalił miskę olejową w samochodzie i teraz nie mamy żadnego auta, bo oczywiście moje też stoi zepsute (miał je naprawić tydzień temu) ehhh mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie lepszy 

Miłych pogaduszek życzę:-)
pełno połamanych gałęzi, ale jakoś przeżyłam ;-)
:-) Może coś doradzicie kochane???

Taki to synuś mamusi choć nie powiem jak tylko tatusia zobaczy lub usłyszy w tel to mordeczka mu się w głos śmieje:-)
a w temacie zdjęc to u nas to samo nam też nie miała kto zrobić ładnych Dawid nam pstrykał w kościele a wiadomo jak to 10 letnie dziecko cudów nie ma 
a dziś piękne słoneczko i bez wiatru 

Pogoda szaro bura ale ciepło, cyklonu nie widać

, Zosia wystrojona bosko!!! Pochwal sie jeszcze jakie zaproszenia zamawiałś.

Zazdorszcze spotkania, bawcie sie dobrze