reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2013

Witam się sobotnio!

Z drugą kawą :-/ od wczoraj leje, non stop :-/

Asiulka to super! Spory dystans przed Wami :-o ale na pewno chłopcy super zniosa podroz. Planujecie wyjechać nocą? Czekam na zdjęcie pazurkow ;-)

Justa proszę o zdjęcie salonu :-)

Gosiak jak noc?

reklama
Dzien dobry, Tymsonik drzemie, wiec zjedlismy sniadanko , powisielam pranie i jak maly wstanie dostanie omleta :-p mam nadzieje, ze mi wyjdzie bo nigdy nie robilam.

A potem smigamyyyyy na morze , pogoda piekna wiec czemu nie :tak:

Mikotku - dziekuje nockka dobra, choc czasem Tymek pojekiwal i krecil sie ...pobudka standardzik przed 6 :dry:

Zycze Wam Kochane milego dnia ;-)

Zupa się gotuje :-)

Gosiak na pewno będzie Tymkowi smakował :-) pogody zazdroszczę ;-) u nas leje i leje :banghead:

Aż dziwnie sie o słońcu czyta jak człowiek od kilku dni go nie widział :p

Gosiu zdjęcia koniecznie plissss

U nas noc dobra i rano pospał ale jeszcze mi mało :p

Lecę posprzątać albo coś...

Hello,

Dopijam drugą wielką kawę. Leje i leje :( końca nie widać :-( dołująca ta pogoda strasznie...

Dzisiaj miałam 3 nockę z rzędu przespaną przez Lenę bez jedzenia - budzi się kilka razy, rzuca, ale nie chce jeść. Byłabym szczęśliwa, gdyby tak już jej zostało z niejedzeniem w nocy.

GOSIAK - zrobiłam wczoraj placuszki z cukinii. Dodałam troszkę mąki kukurydzianej. Przepyszne wyszły, choć Lenie średnie spasowały. Za to mi bardzo :-).

TERI - kupiłam takie Katalog: Dzieci / Spiderman Ultimate / 329902 i jestem baaaardzo zadowolona :-)

ASIULKA - ja też mam wiecznie jakieś jazdy z @. Muszę się w końcu do gina wybrać. Okres mam co 7-10 tygodni, a potem plamienia przez kolejne 4tyg. Masakra jakaś. Ty też do gina!!!

Zmykam, muszę szybko obiad zrobić, a potem jestem umówiona z moją Olką do Ikei i MebleAgata. Musimy dokupić kilka brakujących rzeczy do jej mieszkanka. W zasadzie w poniedziałek mamy koniec remontu.
Jadę z dziewczynkami, Darek na weselu. Zła jestem na niego...

Buziaki!
Miłej soboty!

Meldujemy się ze spaceru!

Załączniki

• 1400324502291.jpg
    1400324502291.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 55
Madziu wykorzystalysmy chwile bez deszczu. I nawet nie wialo! :-o Zosia zjadla właśnie obiad i Szykuje się do drzemki.

Natis zazdroszczę wypadu na zakupy! Oby Lence juz zostały noce bez karmienia. Zosia od miesiąca juz nie je w nocy.

Sara posprzatalas? ;-)

Jestesmy, bylo super, slono nas zlapalo, choc sie nie spodziewalam, Tymek oczysicie nasmarowany +50 , ale buzia tez slonko zlapala. Synus nawet sie zdrzemna. Musimy koniecznie kupic krotkie spodenki, co dzis synus byl w sresie i troche cieplo mu bylo, ale nikt sie nie spoodziewal upalów...

Sara - teraz iwecie jak sie czuje przez wieksozsc roku...u Was ladnie, wiosenno, jesiennie a nawet zimowow a tu dupka :-p

Natis - tez zrobilam je dzis, dodoalam poduszona marcheweczke i pietruszke starta na tarce, plustroszke sera zoltego...zjadl choc szalu nie bylo , ale masz racje pyszne sa :-p za to omlet rano wciagnal az sie caly trzasl :-D

Jak zeszlismy z plazy koszula poszla w odstawke bo juz nie wialo :-p

O17A5894.jpgO17A5903.jpgO17A5918.jpg

Załączniki

• O17A5894.jpg
    O17A5894.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 53
  • O17A5903.jpg
    O17A5903.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 53
  • O17A5918.jpg
    O17A5918.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Witam się z kieliszkiem Martini :-p

Wróciłam niedawno z maratonu po sklepach meblowych. Miałam ostatnio pomysł, żeby więcej czasu przebywać z Leną, żeby z nią pracować - tego typu wypady jak dziś, itp. Myślałam, żeby opiekunka była trochę mniej, a ja brałabym Lenę ze sobą. - po pierwsze oszczędności kasy, po drugie byłabym z nią więcej... Stwierdzam jednak dziś, tu i teraz, że to nie jest dobry pomysł. Wróciłam umęczona jak po jakiejś pielgrzymce. Ciężko się skupić, szukać. Niestety pomysł do niczego.
Z dobrych wiadomości - kupiłyśmy stół i krzesła - krzesła 'moje' stół niekoniecznie, ale może być ;-). Uchwyty kupione do łazienki, szafka rtv wybrana, i stoliczek do sypialni... ufff... czyli 90% planu wykonane :-).

Lena nie spała po południu, miała jedynie 20 minutową drzemkę o 11. Teraz ją wykąpałam i zasnęła jeszcze przy jedzeniu. Mam nadzieję, że wie, że ma spać do rana, a nie zrobić sobie drzemkę i wstać za chwilę pełna energii :cool2:.

MIKOTKU - piękna Twoja Zosia!!! Cudowna!!!

MADZIA - też się pytam skąd ta pogoda ;-) nam się nawet udało z auta wysiąść pod Ikea bez deszczu ;-)

GOSIAK - jutro spróbuję Twojego omleta na śniadanie. Może Lena też wsunie. U nas ostatnio Lena życie odda za każdą kiełbaskę. Masakra normalnie. Dziś na śniadanie paróweczka z chlebkiem i avocado, a na drugie owsianka na mleku ryżowym. Obiadek też pięknie zjadła - pomidorowa z makaronem i schabowy z ziemniaczkami. Wczoraj byliśmy u znajomych, mieli frankfuterki, Lena je zobaczyła i szał. Wsunęła 2 i pierwszy raz nie wypiła mleka przed snem. Wstała dopiero rano.
Boję się dawać jej wędliny, kiełbaski, parówki... Dajecie dzieciom???

KORBUŚ - jak tam Kochana imprezka???

Zmykam, ogarnę kuchnię i może uda mi się jakiś film obejrzeć... Nie pamiętam kiedy coś oglądałam :-).
buziaki

Do góry