reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Forum to zeszło na psy, jak mnie drażnią te wszystkie reklamy i boczne zakładki. Jak ktoś zarejestrowany to nie powinien oglądać reklam :/ Mało liczy się już użytkownik :(

Pogoda się u nas zchrzaniła :( Pada deszcz i nie jest wcale ciepło.

Palin
dzięki za relacje, myślałam ,że właśnie tak to napiszesz:( Jeszcze większe mam ciśnienie by poznać Ul. Ależ Ci zazdroszczę !

Sara bo Hubi to taki Łobuziak :) Śmieje się i broi, coś nabroi i się śmieje no wszędzie uparcie wchodzi :) Jak dziś nocka, 5:30 to trochę wczesna pora by dzionek zaczynać ... Zrobiłaś sobie ten koktajl ? Warto do Ciebie na niego wpaść ? :)

Teri, jak mam z takim pałąkiem tylko , bez daszka, po Sewerynie. Za mały to nie jest - Seweryn się w nim kąpał na balkonie nawet jak miał dwa lata ( a o tak sąsiadka przychodziła bo lało mi się z balkonu :D::D:D Ja nie mam pojecia co kupić a muszę dwa prezenty ...

Mikotko, tak jka S już skończy to wraca i nie jedzie.

Bona i Ty TORPEDA ! no ale kto jak nie Mama potrafi wszystko pogodzić :) Trzymam kciuki za alergologa i event !

PRzepraszam, trochę po łebkach odpisałam ale już musze lecieć do chłopaków.

Mój nowy pracownik też mi sie nie sprawdza :( Szukam nowego. Nie myśli, wszystko muszę jej mówić, jest roztrzepana. Wczoraj poszła do lekarz i ma dwa dni wolnego ( bolało ją gardło ) a dokładnie wie, że z Hubertem se nie radzę, że nie daje mi siedziec przy kompie. Musze jechać dziś w dwa punkty po towar, rozładować, spakować i wysłać ..... Ona o tym doskonale wiedziała :/ :/ Jak sobie poradze nie wiem :( Jedna wysyłka to pół palety papy - czyli jakieś 200 kg :/ :(

Miłego Dnia !

reklama
Witam się z kawą!

Nie spie od 4. Zosia wtedy sie obudzila, do 5.45 usypianie, do 6.30 spanie z Przerwami na placz :-/ pogoda się mieni, także zaraz ubieramy się i.Wychodzimy. Nastawie jeszcze pranie z pościeli, by powiesic, jak wrócimy.

Robaczku powiało smutkiem i zmęczeniem z Twojego posta :-( może najmij kogoś do pakowania towaru. To za ciężkie zadanie dla tak kruchutkiej i Sczuplutkiej kobietki. Pracownica nieodpowiedzialna :-/ brak słów :-( tak mi Ciebie Szkoda. Wszystko na Twojej głowie :-(

Witam,

jak zapowiadli taki jest...zachumurzenie i 11 stopni :baffled: jejku prawie czerwiec a tum temp jak w kwietniu :dry:

Mikotku - u nas tez wszysycy przewaznie mowia, ze Tymek to caly tata a ostanio koleznak E , ktora widziala go na zywo po raz pierwszy stwierdzila ze Tymek to caly ja :-p

Ja nie mam zielonego pojecia co kupic dziecku ani na dzien dziecka ani na urodziny :sorry2:

RObaczku
- wspolczuje problemow z pracownikiem, ja przyjade i chetnie popracuje u CIebie, ale w ciazy moge ?? :-p Kochana i Ty takie ciezary musisz przenosic !!!! :szok:

Dzisiaj wreszcie sporkanie z polozna idziemy na 15:20 czasu PL z tych spotkan w sumie nic nie wynosze, ale uslysze serduszko wiec bede spokojniejsza ;-)

Kochane czy Wasze maluchy jak jedza cas same w krzeselku tez w pewnym momencie wszystko wyrzucaja na boki ??? bo zaczxynam miec tego dosc, czy taki łobuziak mi sie trafil ???

JENYYYYY gdzie jestes ???? odezwij sie choc slowkiem

witam ja już z drugą kawka Daria spi dziś znów dla odmiany wstała o 7 a ostatnie dni spała do 9 :sorry2: ciągle się przestawia i dzis jak zrobiła papa tacie i Dawidkowi to jednak zmieniała zdanie i postanowiła iśc z nimi jak tylko sie drzwi za nimi zamkneły to ryk dada i dada :dry:więc musiałam się zebrać i o 7.30 już byłśmy na hustawkach :dry:ale powietrze było super tak z rana rześko jeszcze chłodno a teraz już duszno choć dziś jakby tak burzowo mam iśc teraz jak wstanie do rosamna wykorzystac te 20 % rabatu i mam nadzieję ze nas deszczyk nie spotka po drodze :sorry2:

Mikoto tak u nas to samo wczoraj powietrze stało w miejscu na szczęscie w pokoju nie mam tak gorąco rolet nawet nie podnosze to sie tak nie nagrzewa balkon okno otwarte i jakoś dajemy radę Daria w domu też tylko w samym body cały czas bo inaczej nie da rady a tak się teraz nauczyła że chce chodzić tylko na boso i jak tylko wchodzimy to domu to od razu siada ściaga buty i skarpetki i nie da rady jej załozyć bo znów ściaga więc chodzi tak na boska :dry: zapowiadają lekkie ochłodzenie nie mam nic przeciwko :-pmy przez to że tez siedzimy na dworku do 20 kąpiemy się dopiero po 21 to Daria najwczęśniej po 22 dopiero zasypia i przez to rano spi do 9 dziś wyjątkowo wstała o 7 ale zaraz była spiąca i spi od 9 a zasneła mi prawie na rękach patrze co tak cicho siedzi a jej oczy klapią :tak::-D

Robaczku
aj jak mnie tez to wkurza na tym bb !! i jeszcze teraz jakieś osiagnięcia nawet nie wiem o co chodzi bo nawet nie czytałam wiadomści :wściekła/y::wściekła/y:ciągle cos wyskakuje :wściekła/y::no:podlinkujesz mi ten basenik bo własnie chciałam żeby była jakaś atrakcja bo takie zwykle koło to nudne :-p to u Was juz pada u nas jeszcze nie ale pewnie się zbierze w końcu co do prezentów to też musze kupić 2 :-pszkoda że pracownica taka nieodpowiedzialna :baffled:

Mikoto doczytałam że wcześnie dzis wstaliście oj bidulko kiedy odpoczniesz :-(

Gosia super że dziś posłuchasz serduszka !!
u nas to samo jak tylko głód zaspokojony to wszystko ląduje na podłodze czasem łącznie z miseczka :baffled:

Mikoto myślę nad tym ale chyba duży
BASEN WĘŻYK dla dzieci z FONTANNĄ i zabawkami (4253705061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ten jest fajny ale chyba też za duży na balkon ? w sensie za długi i nie wiem

BASEN DLA DZIECI NATRYSK TĘCZA INTEX - POLECAM (4264777865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Terii - niech Daria smiaga na bosaka ile wlezie, to najzdrowsze dla stopek...nawet jak sa troche chlodne niech lazikuje tak :tak: u nas w cieplejsze dni Tymek tez smiagla na bosaka i mial ogormna frajde

Miki tez przy każdej okazji drepta boso. Tylko po trawie i chodnikach mu nie daje. Nie wiadomo, na co by trafił stopką.

hihi dzieci lubią gołe nóżki :-) Daria wczoraj stanęła gołą stopą na klocka i był płacz bo zabolało :dry:ach zamarzyła mi się plaża ciepły czysty piasek morze achhh:-D:sorry2: czemu mieszkam na drugim końcu Polski ja tak lubię morze :baffled:

Gosiak ja tam w ogóle nie widzę, żeby Tymek był podobny do E.??? To skóra zdjęta Z Ciebie! z niecierpliwością czekam z Tobą na wizytę, bicie serduszka, ach :-D po zamaszystosci rzutu z krzesełka poznaje ze Zosia skończyła spożywać :-D :p najczęściej rzuca butelkę z woda, także co chwila wycieram podłogę:-/

Teri ja zaraz będę piła 3, a jeszcze południa nie ma :-/ Zosia po domu też boso i w t shircie, śmiesznie wygląda jak idzie i kręci pupiorka :-D :-)) super te baseniki! Też kocham morze!

Palin co U WAS? Jak noc?

Gdzie reszta? :rolleyes:

Zosia usnie i biore sie za sprzatanie. Chwilę była z moja Siostra i chwila wystarczyła by porozrzucac to co ułożone ;-)

Czyli Tymek nie jedyny ...choc jak cos spadnie i tak podam mu 2 razy to wiecej nie dostae...ale jak usiadzie na podloge to chetnie okruszki wyjada :-D wlasnie pomylam podlogi..

Juz nie moge sie doczekaz az Tymek zacznie chodzic !!!! to tak slodko wyglada jak Wasze maluchy chodza, takie male ludziki smigaja :-) mam nadzieje, ze do lipca zacznie juz troszke. Siostry cora zaczela wlasnie jakos przed roczkiem. My z sisotra tez, wiec czekam, czekam a on sie nawet nie puszcza :sorry2:

reklama
Hej Dziewczynki!

Za nami nocka całkiem ok, ale dwie pobudki były, na szczęście krótkie. Pobudka o 6.25, więc idealnie dla mnie, bo i tak muszę szykować się do pracy :tak: Pisałam już na fb, że udało mi się ściągnąć cały napletek Michasia! Po kąpieli, jak zwykle, ściągam siurka, a tu poszło do końca :-D Cieszę się, że ominie go zabieg, bo jak znajoma mi opowiadała, jak to wygląda i jak dziecko przy tym płacze, to aż mnie zabolało :baffled:

Mikotku- biedna Ty... Nie dość, że późno się położyłaś, to jeszcze tak wcześnie miałaś pobudkę :-(

Teri- Michaś w domu też często lata na bosaka, tylko na dworek zakładamy sandałki ;-)

Morena - wszystkiego najlepszego dla Gabrysi z okazji pierwszych urodzin!!! <3 <3 <3

Robaczku- nieodpowiedzialna ta nowa pracownica! Gdyby każdy brał zwolnienie, jak go gardło boli, to co by to było :szok: Mam nadzieję, że Hubi będzie współpracował...

Dziś wychodzę wcześniej z pracy, bo rodzice idą na 15.00 do pracy i muszę przejąć Misia. Mam nadzieję, że nie uśnie do tego czasu, bo przeważnie o 15.00 ucina sobie godzinną drzemkę :sorry2: No nic, zobaczymy. Oczywiście z samego rana już był na rowerku, teraz w ogóle nie chce spacerować w wózku, jak widzi obok rowerek.

Uciekam, popracować trochę!!!

Miłego dnia :*

Do góry