reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Ja też ciągle myślę. Dlaczego go to spotkało a szpital zamiast pomagać matce to jeszcze rzuca kłody pod nogi :( :( :(
I analizuje zachowanie Tymcia - jego placzliwosc, dziwne rzucanie się.. może powinnam to sprawdzić? Przecież badania w ciąży były tragiczne.. a potem to wzmożone napięcie mięśniowe :/

reklama
Hejka, melduje tylko, że jesteśmy u rodziców i będzie mnie mniej. Postaram się co nieco odzywać, ale od poniedziałku mają remont, wiec będzie mały sajgon i jeszcze mniej okazji do zaglądania.

Podróż mieliśmy całkiem znośną, pomijając fakt, że Aro doprowadził mnie do takich nerwów, żeby nie dałam rady prowadzić i musielmy się zmieniać za kółkiem. Ledwie zaczął urlop a ja juz mam go dość. Jak tak dalej będzie to zostanie wdową...

Przepraszam, ze tylko o sobie, ale juz padlam na ryjek.

Dobrej nocki :-*

Witam
Pobudka o 6 tak nam się Antoś przestawił. Teraz dni są takie długie. Najpierw szaleliśmy w 4 na podłodze a teraz P robi śniadanie a ja patrzę jak maluchy ganiaja w koło fotela. Pisk straszny. Dziś wieczorem jedziemy na tydzień do taty. Jeszcze oczywiście nie spakowani jesteśmy. Wczoraj nie mogłam do niczego się zebrać. Myślałam o małym Antosiu.

Witam się porannie!

MatkaEwa zdjęcia z palenia planów są? Fajny zwyczaj ;-)

Teri to raczej.zdrowy styl Życia, ale najwazniejsze ze przynosi nie.tylko.super efekty ale też świetne samopoczucie :-D jak Dawidek? Odsypia szkolne wstawanie?

Wisienka.będziesz z nami w kontakcie w czasie pobytu u Taty?

Justa kurka, 1300 tez sporo :-( Wyspani? Co.dzisiaj porabiacie?

Marys udanej imprezy!

Gosiak przecież to.nie Twoja wina,.Ze.dał niższa cenę :-( jak noc?

Korbus Ty nir.masz z.czego się odchudzać! Widziałam zdjęcia ze.spotkania.z.Natis, jesteś szczuplutka!

Madziu jak.Tymek? Jeżeli coś w.jego zachowaniu Cie.niepokoi skonsultuj to z lekarzem

Palin.wypoczywaj!

Zosia jeszcze spi. W nocy budzila sie kilka razy z placzem. Dolne trójki dokuczają :-(

Dzisiaj mija 6 lat odkad.jestem.szczęśliwa żona.wspaniałego Męża :-D

I ja Wciąż myslami jestem z.Antosiem :-( niech wszystko.dobrze się skończy!

Mikotko - wszystkiego najlepszego dla Was

Wisienka - -udanego wyjazdu

Palin - walkiem przez glowe i bedzie spokoj ;)

CO do domu...coz Emil obnizyl bo jak to powiedzial ja chce sprzedac mieszkanie. ALe dla mnie to oczywiste skoro trzymajac je nie mozemy dostac wiekszego kredytu, a co za tym idzie kupic czego wiekszego . Dla mnie najwazniejsze jest to abysmy my mieli swobode czuli sie spychicznie wypoczeci w domu. E tweirdzi, ze jeszcze TAK ciasno nie jest. Chcie zatrzymac miekszanie ejszcze z 2 lata aby wiecej splacic, i wiecej ze sprzedazy bylo dla nas. Ale wie , ze tu nie bedziemy dwa lata wiec chce wynajac?? Poiwiedzialam, ze ja nie chce z 2 malych dzieci co rusz sie przeprowadzac i tylko je wybijac ze wszytskiego.

Wogole momentami traqktuje mnie jak najgorszego wroga i dzis znowu. Juz mam dosc. Jedziemy ogladac ten domek a wogole nie wiem po co i nawet ochoty nie mam.

Przepraszam, ze smece ale nie mam komu. Mam tez nopn stop sie pyta czy szukamy i wogole, a nie chce jej wszystkiego mowic

reklama
Gosiak dziękujemy :-* najważniejsze żebyście trzymali wspólny front, chyba najgorsze jest, kiedy każde w swoją stronę chce :-( smec Gosiaczku :-* od tego tu jesteśmy :-D

Wisienka jak idzie pakowanie?

Zosia pięknie wspolpracowala. Ułożyłam w szafie, zrobilam generalny porzadek w komodzie i szufladach. Poodkurzalam i nareszcie zmieniłam doniczki kwiatom w kuchni. Bylysmy tez chwile na dworze. Potem drugie śniadanie Zosi i usypiamy sie. Druga Kawa czeka, wypije na spokojnie.

Do góry