reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Bylismy obejrzec dom - jest sliczny, podoba nam sie obojgu. Dolsownie 2 minuty od domu zaczynaja rozciagac sie pola i wiejskie drogi ...tak naprawde to tylko sie wprowadzac bo czystko w srodku. Z wiekszych rzeczy bylaby do zrobienia lazienka, bo kafelki/ plytki swoje lata maja, ale nie palilo by sie z tym. W glownej sypialni nawet jest osobna toaleta i prysznic ! Ogrodek fajnych rozmiarow, okolica cicha... Emil policzyl, ze nawet bez sprzedazy tego brakuje nam ok 9 tys. I niby mozna by pozyczyc, ale nie damy rady spacac kredytu za mieszkanie i oddawac jeszcze dodatkowo... Jest nawet ososbne pomieszczenie na pralke, suszarkie i takie tam *******ki. Same plusy...nie znalezlismy nic zlego co rzucilonby nam sie w oczy... i teraz dupka :sorry:

Wisinka - nasze mieszkanko ma 2 sypialnie, salon, jadalnie, kuchnia lazienka . Jest ladne zadbane i pewnie jeszcze za nizsza cene poszlo by szybko. Z wynajecie tez ni byloby problemu wikszego.

Chlopaki poslzi na spacer, wiec mam chwile dla siebie...chyba ppozmywam :-p

reklama
Melduję się wieczornie!

U nas teraz tak leje,że aż dudni :-/ Zosia spi,a ja koncze prace w kuchni. Sloiki z kompotem z truskawek stygna. Kwiaty podlane, kurze starte, parapety czyste, poodkurzane, podłogi i balkon wymyte. Zostala lazienka :-/ pół dnia.spedzilysmy na rowerze, resztę w piaskownicy. Z racji jednej niespełna Godzinnej drzemki Sofii juz przed 20 byla kapana. Siadlam z herbata i ogladam sabat czarownic na dwójce. Strasznie zachmurzone, mam nadzieję, że obejdzie się bez burzy.

Gosiaczku super,że trafiliście na dom,który spełnia Wasze oczekiwania. E. Tak samo zachwycony jak i Ty?

Mikotku tak tez mu sie podoba i jest na tak no aleee pieniazki niestety nie pozwalaja. Zerkamy jeszczena cos troche blizej . Tak czy inaczej musimy czekać

Witam się porannie z kawą!

MatkaEwa dziękujemy :-* jak walka z kg? Pochwal się efektami :-D

Gosiak kurcze,zawsze te pieniądze :-/ :-( jak noc? Jedziecie dzisiaj gdzieś?

Zosia wstala przed 8. Pogoda zapowiada się kiepska. Oby się rozpogodzilo :-/

Kingusia jak.Laura?

Wisienka odpoczywasz?

Mikotku Laura koszmarnie. Jest jakaś dziwna cały tydzień. Nie chcę jeść, ma problem z zasypianiem, marudzi, histeryzuje. Nic nie da się przy niej zrobić. Nawet spacer dzisiaj nie był fajny :-(

Mam problemy z internetem dlatego tylko wpadam na 2 słowa.
Przepraszam.

Kingusia u nas też tak było parę dni temu. Winowajca: 4x czwórki :/

Co za pogoda. Cały dzień zapowiadało się na deszcz a teraz przeszła 10minutowa burza. Więc siedzimy w domu. Nie lubię takiego lenistwa. Poszła bym na rower..

Wczorajsze imprezy roczkowe udane. Kinder bal rano i babciowa impreza popołudniu :) Chociaż teściowej mam dość na najbliższe tygodnie. Masakra jak ona robi na przekór i non stop nosi Tymcia :/

Mikoto jak u Was pogoda?

Gosiak szkoda że problemem jest kasa ale może coś wykombinujecie - pożyczka od kogoś kto pozwoli oddać później albo wygrana w lotto :)

Wisienka Odpoczywaj :*

Wiatm wieczornie, dzus pojechalismy na pchli targ i w sumie kupilam Tymkowi tylko 2 bluzy ale za to zrobilam pierwsze zakupy dla corci :-) ach jakie cudenka ;-)potem wrzuce pare foto :tak:

Mikoku - nocka u nas kiepsa o 1 Tymek zaczal plakac i chyba z godzinke nie mogl sie uspokoic i tak wiercil sie i kreci u nas w lozku. Pospal do 5:20 dostal mleko choc bez placzu sie nie obylo i dospal prawie do 8 co sie nie zdarza.

Potem pol dnia na dworzu , a ze drzemke mial do po 17 takze troche pobaluje dzis :-p

Witam.
My odpoczywamy pełna para. Nic nie robię prócz ploteczek, odwiedzin, kawek i zabawy z maluchami. Dziś w kościele urządzili armagedon. Mila rozwalila konfesjonał a Toś wrzeszczal jak opentany.
Patrzac na tegoroczne wyniki z matur jestem bardzo z Maćka dumna. Zdał i to nie najgorzej.
Gosiak
Przykro mi ze nie możecie kupić domu, który was zachwycił. Mam nadzieję że znajdziecie coś równie ładnego. Na pocieszenie powiem że my w 3 pokojach mieszkamy w 5 osób. Bez jadalni. Tylko kuchnia i lazienka
Mikoto
Ty mały to robociku ale zasuwasz. Ja truskawki już skończyłam teraz poluje na dobrą cenę jagód. Narazie 12 zł. Szok

Pozdrawiam wakacyjnie.

Załączniki

• 1404065857827.jpg
    1404065857827.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Witam niedzielnie ;-)

Gosiu, Koniecznie pochwal się cudeńkami dla córuni :tak: Jeśli chodzi o dom , to wiem co czujesz , jak szukaliśmy domu i trafił się ten nasz obecny to pamiętam do dzisiaj , weszłam do niego i wiedziałam , że tu właśnie chcę mieszkać :tak: Powiem tak Gosiu , że jeśli ten domek ma być Wasz to na pewno będzie ... może np. na Was poczeka aż sprzedacie mieszkanko :happy2:

Wisienka Super Antoś z taczką :-D Kocham takie klimaty , odpoczywaj ile się da , należy Ci się kochana . Muszę Ci powiedzieć , że masz bardzo przystojnego tatę :cool2:

Madzia, Cieszę się , że imprezka udana , ech ta teściowa :shocked2: Jeśli chodzi o pogodę to u nas to samo , chociaż były chyba z 2 -3 godzinki kiedy nie padało a było ciepło a wręcz duszno .

Kinia, Może faktycznie ząbki idą Laurze :confused: Oby jutro był lepszy dzień :tak:

Mikotku Czy u Was też tak padało , czy się rozpogodziło ? Mam nadzieję, że chociaż dzisiaj troszkę odpoczęłaś . Jak Zosieńka ?

My dzisiaj mimo nieciekawej pogody , nawet fajnie spędziliśmy dzień : Pojechaliśmy sobie ze znajomymi do Gdyni do pizza hut , potem spacerek i troszkę złapał nas deszcz , potem na kawkę i praktycznie wieczorem wróciliśmy do domku . Zosia właśnie zasnęła , Julcia u babci , więc mamy chwilę na poleniuchowanie ;-)

W tym tygodniu mam dwóch lekarzy 2 lipca ginekolog ( pierwszy raz po porodzie :zawstydzona/y:) i 3 lipca hematolog , ciekawe co powie na moje wyniki krwi :confused:

Życzę miłego wieczoru ;-)

Do góry