reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam się z drugą kawka!

Teri J. Źle stanął i.coś.strzyknelo, prześwietlenie w szpitalu, czeskie procedury, cały potrzeby sprzęt, czyli ten uścisk na stope i kule, dostał od nich. Teraz jest już stanowczo lepiej. Chirurg mówił o.3 tygodniach dochodzenia do.siebie, ale J. Mówi ze Raczej po niedzieli pojedzie juz. Świetny wynik!!!!! Brawo!!!!! Kiedy Dawidek jedzie?

Emka Zosia jest bardzo ostrożna w chodzeniu,także Jeszce chwile poczekamy na pełny bieg ;-)

Robaczku.tęsknię z.kawa z Tobą :-( teraz jak J. Jest e domu, to moja doba przybrała minimalne wymiary :-/ nawet nie.wiesz,jak się cieszę, że Niania okazała się taka pomocna!

Natis na.długo Natka wyjechała? Super, że Lenka przesypia noce! :-D odsypiaj teraz! :-*

Dzisiaj od.rana jestem w trasie. Zosia dzielnie Towarzyszyła ;-) teraz śpi. Mąż zrobił leczo,wlasnie kończy się gotować. Zupa dla Zosi tez za chwile będzie gotowa. Zostało sprzatnac kuchnie i zmyc podlogi.

Wisienka ale super Spedzacie czas!!!! Zazdroszczę, ale tak pozytywnie :-*

Gosiak rozmiar 38 w tym.miesiącu ciąży? Wow! Trzymasz Linie :-o :-D

U nas cudna pogoda, wlasnie drugie pranie juz schnie. Ponoć weekend ma.być upalny :-D

reklama
Mikoto
Mały robocie u nas pogoda srednia. Zdrowia dla J.

Załączniki

• 1404295820808.jpg
    1404295820808.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 43
WISIENKO, MIKOTKU - Natka pojechała do Solec-Zdrój /nie wiem jak nazwę odmienić ;-) / na 12 dni. Jest to obóz pływacko-rowerowy. Liczę, że wróci odchudzona hihihihi ;-)

WISIENKO - pięknie czas spędzacie. Uwielbiam tak :tak:

U nas też piękna pogoda, choć umiarkowanie ciepło. Właśnie założyłam Lenie długi rękawek. Pojechała z Kasią na spacerek i mam nadzieję, że zaśnie. Ja zbieram się zaraz na budowę ogarnąć tematy, wcześniej planuję podłogę przetrzeć w sypialni, bo robi się biała od kurzu :zawstydzona/y: i pralkę włączyć.

Buziaki :*

witam u nas też pogoda nie zachwyca wczoraj chodziliśmy na krótki rękaw a dzis od rana wiatrzysko i zachmurzone niebo a wlasnie zaczeło kropic mam pranie na balkonie ale jeszcze mokre więc nawet nie ratuje ;)

natis to Natka blisko mnie jest !! do Solca - Zdroju mam tylko 20 km 20 minut drogi !! ;-)fajne kolonie aktywny wypoczynek mojemu leniwcowi by się takie przydały :-p co Ty mówisz masz swietne ciało pamietam dobrze jak razem prawie równo tyłyśmy w ciązy :-p

mikoto oj to niech Jarek dłużej z tą nogą sie wykuruje 3 tygodnie a on już po 3 dniach chce wracać ech faceci :sorry:zdrówka dla Niego niech się szybko goi :tak:Dawidek pojedzie po niedzieli na tydzień potem wraca bo mamy to wesele na którym bedzie siostra z krakowa i po weselu ona znów go bierze do siebie na tydzień ;-)jak się ma 6 cioć po całej Polsce to można sobie urozmaicać wakacje ;-)a niech jedzie w końcu to wakacje nie będzie siedział w domu ale on oczywiście przeżywa że nie wytrzyma bez Darii :sorry:

dziś na obiad zupa jarzynowa i na drugie papryki faszerowane mięsem mielonym pieczarkami ryżem i serem feta tak pisze może kogoś zainspiruje :-p

są już wieści od Iwonki są juz te wyniki rezonansu mi w komputerze padła klawiatura :cool: wiec nic napisac nie mogę dobrze że mam jeszcze starego lapka ale on strasznie muli :confused2:trzeba sie udać do sklepu

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Wsienka, Mikotko - hahaha wezcie pod uwage ze to spodenki dresowe wiec rozciagliwe :-p A Ty Mikotku przytylas w ciazy minimalnie wiec tez nie ma co mowic o jakims dbaniu o,linie :-D

Natis - fajnie ze Natla zadowolona z kolonii to najwazniejsze, przynajmniej sie nie martwisz, ze jej zle. I barwo dla Lenki za przespane nocki ;-)

U nas pogoda hmmmm niby 21 stopni wiec cieplo jest faktycznie, ale wiaterek zawiewa i pochmurno. Ja tych ludzi tu nie rozumiem...kiedy mi zimno i ide na dlugi rekaw to oni w koszulkach spodenkach -rozebrani, a kiedy ja wkdladam sandalki koszulke na ramiaczkach to Ci w kurtkach :rofl2:

Przyszla do nas dzis paczka ze Szczecina, od Dmuchawca przesliczne czapusie - poporstu sa BIOSKIE. I wreszcie doczekalam sie poscieli, ktora zamowilam dla Malenskiej - cudenko ! ps chyba pozostaniemy przy Zuzi mezulowi sie bardzooo spodobalo. Aleeee nie mwoei na 100% bo faceci jak i kobiety zmienni :-p

Tymek zasypiam wlasnie sam, cos ucichl, a ja czekam aby obiade zaczac robic.

Hejka, ja tylko na momencik.

Pogoda trochę nam psuje plany, ale mimo deszczu udaje nam się wychodzić na spacery, place zabaw, do piaskownicy. Miki łobuzuje jak to on i przybiera na wadze (apetyt ma dziki), widać, że mu się wakacje podobają, bo szkoda mu czasu na sen. Codziennie wstaje o 10-15 minut wcześniej niż dnia poprzedniego. Doszlismy juz do 5.20 :-\ Nie muszę chyba pokazywać palcem, komu najmniej się to podoba (Aro juz pyta, czy choć raz się wyspie na urlopie) :p
Ja niestety nie leże, bo przy Mikim się nie da, a jak drzemie to czasu brak lub szkoda. Ogólnie czuje się dobrze, choć zaczynają mnie dopadac ciazowe przypadłości (uciski na krocze, zadyszka przy "wspinaczce" ). Objadam się owocami (nadrabiam za poprzedni rok ;-) ), ale mam też trening (codziennie przynajmniej po kilka razy po schodach góra-dół na 3 piętro).
Udało się pozalatwiac juz wszystkie papierowo-urzędowe sprawy (i to pozytywnie), wiec możemy juz spokojnie wakacjować.

Przepraszam, ze tylko o nas, ale ciężko Was mi nadrobić, a na bieżąco czytać nie mam za bardzo jak. Sercem jestem z Wami :-* :-* :-*

Ps. Miki zasypia. Jak odpłynie to mąż mnie zabiera na randkę!!!!! :p

Ostatnia edycja:
Mikotku
Jak tam minął dzień. Jak remontowe sprawy, jak noga J?
Palin
Udanej randki i wypoczywania. Dbaj o siebie.
Teri
Kochają się te twoje dzieciaki.

My już w domu relacja na tablicy Fb. Niestety wróciliśmy z Tosiem biegunkowym. Ciężko mi jeszcze powiedzieć czy to zęby czy wirus

Załączniki

• 1404325650586.jpg
    1404325650586.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 44
Witam wieczornie :-)
Pogoda moze byc choc nie rozpieszcza, dzisiaj zabralam na spacer pchacz ale Karina stwierdzila, ze woli za paluszek mamy zlapac i tak isc :p a raczej gonic lib stawac przy kazdym dziecku albo listku czy kamyczku :p

Mikoto gratulacje dla Zosienki :-) no to ladnie J sie zalatwil, ale przynajmniej bedzie z Wami ;-)
Teri gratulacje ukonczenia mel b i spadku wagi ;-)
Robaczku to niania skarbem jest :-) oby tak zostało ;-)
Natis oby nocki juz tylko takie u Was byly :-) to fajny ten oboz :-) ciekawie spedzony bedzie :-)
Gosiak 38 to ja sprzed ciazy mialam :p teraz powoli zaczynam sie miescic w stare ciuchy :p chudzino Ty.:p
Wisienka cudne fotki :-) oby biegunka byla zabkowa ;-)
Palin udanej randki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry