reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie z kawą!

U nas pochmurno :-/ znow :-/

Ankaka. Jak się czujesz?

Wisienka jak Teściowa się spisała?

Bona super,że dzień mieliscie.udany! Mam nadzieje, ze dzisiaj juz dobrze się czujesz :-*

Teri jaka pogoda u Was? Kiedy teraz znów zobaczycie się z siostra? Dzieci bardzo szybko się przywiązują, dla.nich rozstania chyba są najtrudniejsze :-( Kochana, z Ciebie to.chudzinka jest! J.wraca w przyszły piątek. Zrobilas w końcu to pranie?

Sklabka jak się czujesz? Mdli? Jak Natalka? O.której masz wizyte u lekarza?

DzikaBez strasznie fajnie brzmi to,co byś robila, gorzej z finansami :-/ ja miałam taki sam jak dylemat. Praca w przedszkolu, 8h, umowa zlecenie, 780 zł, dojazdy 450 :-/ zrezygnowałam, mimo że wtedy jeszcze nie było Zosi. Z tym ze p.dyrektor zagrała w.otwarte karty i z marszu powiedziała,że nie ma.możliwości dalszego zatrudnienia. Trzymam.kciuki za Ciebie!

reklama
Witam i ja z pracy. Pije kawę bo po prostu padam. Nie wiem co się stało Ale dzieci wstały o 4,30. Jak jechałam do Wro ciągle mi oczy się zamykały. Balam się ze zasne za kierownicą. Już 3 dni nie śpię dłużej niż 4 godz.
Mikoto
jak remont ? U nas też po pochmurno i chłodno.
Dzika
Szkoda że musisz inwestować. Stać cię na to ? Jeśli tak to ja pewnie bym zaryzykowała. Fajne rzeczy byś robiła. Może kiedyś mogłabyś otworzyć swoją firmę.
Skalbka
Jeżdżę po twojej okolicy może kiedyś jakaś kawę wypijemy? Jak samopoczucie ?
Teri
A siostra daleko mieszka ?
Buziaki dla wszystkich

Wisienko :-( :-* uda Ci się w weekend odespc? Remont? Hmmm z jadalnią się Uporalas, malowanie, przemeblowanie. Z budynkiem gospodarczym póki co stoimi w miejscu :-/ czekamy na wrzesień, wtedy wchodzi ekipa od elewacji. Po.niedzieli jestem umówiona z fachowcami od schodów. Porownam oferty i mam.nadzieje,że uda się wybrać.

O, od wczoraj już nieco więcej wpisów :-D

Wczoraj spędziliśmy miłe popołudnie z chłopakami w Kielcach. Najpierw galeria, M kupił sobie buty, potem pojechałam z Michasiem do znajomej, która dwa miesiące temu urodziła Oliwkę - było bardzo miło :tak: Po 20.00 wróciliśmy do domu, kąpanie i usypianie Michasia, szykowanie kanapek do pracy, szybkie sprzątanie, ćwiczenia przy Seksie w wielkim mieście, kąpanie i łóżeczko :-D Od dziś do poniedziałku nie ma M., bo będzie w pracy, ale na szczęście zostawił mi samochód, więc sobie z Misiem pojeździmy na lody, plac zabaw, skoczymy też do Kielc do parku (Mikotku, Teri- planujecie coś na sobotę??? Może spotkamy się w parku przy Staszica?) Nie gram wesela, więc cały weekend mam wolny i całkowicie poświęcę go Michasiowi :-) Ale będzie fajnie :tak:

Skalbka- współczuję mdłości... Ale już coraz bliżej magicznego 12 tygodnia i mam nadzieję, że potem już nie wrócą! ;-)

Wisienka- uważaj na siebie, bo za kierownicą wystarczy chwila dezorientacji... Martwię się o Ciebie, nie możesz tak funkcjonować, śpiąc po 4 godziny dziennie :no:

Dzika- szczerze mówiąc, brzmi mega ciekawie i rozwojowo!!! Porozmawiajcie z mężem, może uda się wygospodarować trochę kasy na te szkolenia. Kursów nikt Ci nie zabierze, a może pomogą Ci w przyszłości znaleźć super pracę, jeśli z tej nie będziesz zadowolona? 17 km to w gruncie rzeczy niedaleko, ale rozumiem, że dzieci najważniejsze ;-) Trudna decyzja przed Wami :szok:

Wczoraj nie najlepiej się czułam i przez to zjadłam na śniadanie tylko parówkę, a w pracy jedną kanapkę i powiem Wam, że fajny jest taki detoks! Dziś czuję się super!!! Jeszcze te ćwiczenia (robie gym break z Kasią Kępką) i może zobaczę wreszcie upragnione 53 kg (zostało tylko 2,5 kg)!!!

Miłego dnia!!!

Bona :-* jak tylko goscie potwierdza/odwolaja przyjazd dam znać ale jestem na tak!!!! ćwiczenia z seksem :-D :-D :-D na.pewno zaowocuja Kruszynko!

Teri????

Ostatnia edycja:
Bona
super ze masz wolny weekend. 53 kg OMG! Jaka ty chuda będziesz ? Ile masz wzrostu. Ja dobilam do 60. Co do spania to nic tu ode mnie nie zależy. Jak się kładę szybko to dzieci warjują.
Mikotku
Co tam za gości masz ? oj jeszcze kupa roboty przed wami. Były fotki jadalni ? W weekend P pracuje więc nie odespie

Wisienka, żadna chuda, bo mam 160 cm i to w dodatku tylko w dowodzie!!! :-D:-D:-D Ty jesteś wysoka, a ja malutka, to muszę się pilnować z każdym kilogramem :baffled:

Mikotku- w takim razie czekam na wieści!!! Teri, a Wy??? Dałybyście radę przyjechać do Kielc?

Mikoto ciężko jakos. Wczoraj cwiczylam, a raczej chciałam bo mi sie w glowie krecilo. Dzisiaj chyba zrobie test, a jak bedzie jedna kreska to nie wiem co mi jest .. moze byc takie oslabienie przed okresem?

DzikaBez a jaki masz zawod :) fajna praca ale pewnie bym sie nie zdecydowala. Wolałabym z Filipem posiedziec :)

Bona 53 chcesz wazyc : i tak malo wazysz ja 66 :((

Wisienka sporo do zrobienia,ale jeszcze więcej już zrobione ;-) może.siostra mogłaby Do.Ciebie podjechać i.pomoc :-( chrzestny mój z.żona ;-)

Bona dam znać :-D

Ankaka. Rób test i nie trzymaj siebie i nas w niepewności :p ile masz wzrostu?

reklama
Do góry