Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
juz nie mogę doczekać się zdjęć 

i tak mijają nam teraz dni tyle dobrze że moje kochane dziecko już o 20 idzie spać i wtedy idę pogadać chwilę z synkiem na spokojnie pośmiejemy się i zaraz czas spać ,,,
) i na szczęście dzwonek do drzwi był czas że budził ja listonosz
oszczędzaj się i nie mów nam tu o wcześniejszym porodzie Krysia ma siedzieć w brzuszku do ostatniego dnia
Miki ma jedną drzemkę ? pewnie tak skoro zasypia o 20 ;-)ależ zgrany duet z nich .. niech te zabki już dadzą im spokój u nas 5 szt jak wyszła ta jedna 2 tak znów cisza szlag 
u nas rowerek Daria dostała od mojej siostry przywiozła jej z Niemiec bardzo fajny no ale czeka w piwnicy na wiosnę bo na razie szału nie ma może na wiosnę dostanie do pedałek bo on ma regulowana odległość i jak dałam max jak najbliżej to mało jej brakło i by dostała puki co teraz jedzi po domu autkiem sama nauczyła sie odpychać i śmiga ;-)
szlag 
mam na osiedlu państwowe przedszkole do 13 jest za darmo dopiero po 13 dopłaca się za każdą godzinę ale to wychodzi i tak max 300 na miesiąc z wyżywieniem jakby była np. do 16 /17 znów nie wyobrazam sobie żeby tak dlugo siedziała w przedszkolu no ale przecież do 13 pracowac nie bedę tylko dlużej ach ...
ale się zraziłam teraz do allegro będę już bardzo ostrożna cos kupując