hejka
wyspacerowałyśmy się pogoda mimo wiatru cudna Dariulka spi a ja spijam 2 kawkę po katarku ani śladu
mikoto OMG 800 zł !! szczerze nie dałabym tyle z prostego powodu że dzieci lubią niestety gubić kolczyki i chyba serce by mi pękło jakby zgubiła tyle kasy ;-)no ale jak kogoś stać ... ja też rozważam zakupić druga parę przebitek i zmienić na razie tak bo te jedne już mi się znudziły

tatuś przyjedzie to kupi córci kolczyki z angielskim zapięciem u nas na bank będą malutkie i jak najchudsze Daria ma bardzo drobniutkie uszka nawet jak uszka przebijaliśmy to Pani mówiła że ma bardzo małe ;-)radzimy sobie kochana wyjścia nie mamy czas leci jeszcze tylko 2 tygodnie ;-)ogólnie dopatrzyałam sie że idą obie górne 2 już prawie widać dolna 2 też na dniach wiec lada chwila bedzie komplet 2 i 4 czyli z 5 ząbków skoczy na 9
Palin ach kochana jesteś już zmęczona wiadomo teraz coraz bardziej pod górkę szkoda że Aro sam nie pójdzie z Mikim mogłabyś się w tym czasie np.zdrzemnąć :-(
Daria spi w nocy tak jak Zosi
a Mikoto a w dzień tak jak Mikuś
Palin w samym bodziaku mamy pokój od południa i w dzień nie wazne czy to zima czy lato jest bardzo ciepło daria mimo że śpi tylko w tym body wstaje z mokrą główką
chcę podciąć Darii z tył włoski bo ma z tył już dość długie ale niestety bardzo rzadkie

chcę jej zrównać na równo z karkiem może by troszkę zgęstniały tylko jak to zrobić jak tylko podchodze z nożyczkami to kręci główką i nie nie nie

na śpiocha tez nie da rady
aaaaaaaaa i nie uwierzycie wczoraj przyszły książki !!!!!! bez żadnego uprzedzenia nic po prostu przyszły a pisałam ze już ksiażki kupiłam że chce zwrot kasy nosz kurna a ja kupiłam drugi komplet 4 dni temu ale zastrzegłam sobie zwrot w księgarni (bo coś czułam że mogą przyjść z allegro ) i zrobiłam taki myk że te co przyszły od gościa oddałam w księgarni i dostałam zwrot kasy ksiazki takie same wiec nikt sie nie zorientował