reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

natis ja z kolei mam jakieś przeczucie na różowo ;-)

a w sumie to najchętniej już bym rozpakowała ubranka, posortowała, poprała, wyciągnęła wózek ;-) ale coś trzeba robić w 6. miesiącu no nie ;-)
więc sie powstrzymuję, ale jak będę miała usg za sobą to spadam po jakieś ciężarówkowe zakupy, a co ;-)

emalia mierzy się wewnętrznie, zawsze o tej samej porze, w tym samym miejscu od razu po otworzeniu oczu, bez wstawania

reklama
Ja miałam jakieś przeczucie. Miałam poczekać do jutra, na dzień spodziewanego okresu, ale jakoś tak wyszło, że zrobiłam wczoraj i już wiem :) Według moich wyliczeń termin powinien 7.06.2013

Emilia witaj kochanie :)

Ja bylam dzis u pielegniarki na uczelni i zorbila mi test wyszedl negatywny ale powiedziala ze moze byc za niskie stezenie hormonu jeszcze i jesli nie dostane @ w weekend to mam wrocic w poniedzialek zrobi drugi. Zaczela ze mna rozmawiac itp naprawde usper jest wiec wspiera mnie....bylam tez u lekarza rozmawialam z nim duglo i zdecydowalam ze jesli teraz sie nie udalo bede miec zakladany implant podskore.... taka decyzja zapadla poniewaz ja moge urodzic tylko w wakacje bo potem uczelnia i studia musze wrocic.... i zaczely mie tez meczyc mysli ze moj nie podola sam w dzien, ze bede sie przejmowac czy wszystko ok i poporstu nie zdam ostatniego roku. A wiec jesli w tym cyklu sie nie udalo zaprzestajemy staranka na rok... moze glupia jestem ale tak to juz ze mna jest....

Pam ja tez dzisiaj podjelam decyzje, ze jak w tym cyklu sie nie uda to chyba przestaniemy sie starac na rok podobnie jak Ty... A stezenie faktycznie moglo byc za niskie, mi test z II kreskami wyszedl 2 dni po terminie spodziewanej @ ... Wiec wszystko jeszcze przed Toba :)

Mamolinka zobaczymy co to bedzie... jesli sie udalo bede sie cieszyc jesli nie.... zawiode sie troszke ale konca swiata nie bedzie...

Jakos damy rade ;) Ja tez pewnie bede rozczarowana jak by sie nie udalo w tym cyklu, ale wszystko sie dzieje nie bez przyczyny... Widocznie Ten na gorze moze miec inne plan y w stosunku do nas :)

Mamolinka, Pam na razie głowy do góry i czekamy :-) Będzie dobrze. jak nie teraz to później.
A w zasadzie Mamolinka to działaj a nie czekaj :-D

Buziaki :*

reklama
Ja miałam jakieś przeczucie. Miałam poczekać do jutra, na dzień spodziewanego okresu, ale jakoś tak wyszło, że zrobiłam wczoraj i już wiem :) Według moich wyliczeń termin powinien 7.06.2013

Witam serdecznie :)
Jestem lutówką 2011 i najprawdopodobniej będę czerwcówką 2013. Wczoraj zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Do lekarza idę dopiero za 2 tygodnie, żeby już było co oglądać. Pozdrawiam i trzymajcie się dzielnie :)

Gratulacje kochane :)

A wogóle to któraś już była na wizycie i słyszała serduszko?
Bo nie ogarniam już kto kiedy i gdzie :D

Do góry