reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzień doberek!

lady gratuluję! To będziecie mieli pełną chatę :-D

U mnie dziś 26dc i temp 37,2 czyli wzrosła :-) Przeżyć jakoś dzisiejszy i jutrzejszy dzień, nie myśleć no i w środe z rana teścior!

hej dziewczyny

witam nowe zafasolkowane

u nas piękna pogoda
a u mnie z objawów mega ból piersi, w pierwszej ciąży tak mnie nie bolały :-) mdłości jak na razie konkretnych brak, ale nie nastawiam się że tak będzie

Hej dziewczyny :) Doczytalam, a nawet juz nie pamietam co pisalyscie... Moja pamiec i koncentracja ostatnio szwankuja..

Widzialam dolaczyla do nas nowa mamusia :-) Gratuluje kolejnej ciazy i zycze nudnego ciazowania :-)

Pam daj znac co i jak u CIebie , czy kreseczki sa juz wyrazniejsze :-D

Paulinka trzymam kochana kciuki jak najmocniej potrafie i nie puszczam nawet na chwile :) jeszcze tylko 2 dni !

Pam ja najpierw nasiusialam do pojemniczka a pozniej polecialam po test, jesli dzisiaj bedzie jedna to sprobuj jeszcze jutro z porannego moczu bo ma najwieksze sterzenie hcg, ale mam nadzieje ze juz nie bedziesz musiala ;-)

Mama dziekuje :) z moich wyliczen wynika ze rowno 6tydzien, ale nie jestem nieomylna wiec jutro sie wyjasni ostatnia @ byla 21.08 a cykle mam rozne od 30 dniowych do 38 wiec nie jestem wctanie dokladnie tego okreslic, obecnie jest 42dc :)

reklama
Do góry