reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

U mnie z przeczuciami i odczuciami identycznie jak u koriander tyle ze odwrotnie ;-) Zawsze marzyłam o tym zeby miec syna, w pierwszej ciaży jak tylko zobaczułam dwie pozytywne kreski na teście dałabym sobie rękę uciąć i nie tylko bo WIEDZIAŁAM że będzie syn. I to nie dlatego ze go pragnełam, poprostu czułam to w środku, to ta słynna intuicja, cóż Wam bede tłumaczyć :-D Teraz jest mi naprawdę wszystko jedno czy będzie synuś czy córcia, a nad faktycznymi przeczuciami się jeszcze nie zastanawiałam...

reklama
Moja Mila do 30 tc była chłopcem i ja chłopca przeczuwałam cały czad:-Dczad i jest Mila .
Mama wikusi witaj, ja do niedawna byłam wrocławianką:-:-)
Riefen witaj serdecznie

Fajnie że jesteśmy już na górze. Jak tylko wrócę do domu zrobię suwaczek bo na smartphonie nie umie.

paulinka, ja z moim synem też tak miałam, od dwóch kresek wiedziałam że to będzie chłopak, ale tamta ciąża była w ogóle inna, po dwóch dniach po "strzale" byłam w delegacji w szwecji i kupiłam tam smoczek w hard rock cafe - tak jakoś myślałam o tym że jestem w ciąży... i byłam:-)

hej dziewczyny,

wpadam na chwilkę. Jakoś kiepsko się czuję, boli mnie brzuch, ale to chyba jakaś kolka jelitowa.

Jutro wyjeżdżamy rano w góry, a kompletnie bez humoru jestem. Pierwszy raze nic nie kupiłam mojemu M. na urodziny. Może jutro podjadę po jakąś koszulę??? Koszula dobra na wszystko :).

Co do przeczuć to jak pisałam wcześniej jakoś mi teraz niebiesko, ale z córką też do 8 m-ca miał być chłopak i byłam święcie przekonana, że noszę chłopaka. Pewnie dlatego teraz na złość jest taką łobuziarą. :).
Więc jak myślę, że będzie chłopak to pewnie urodzi się dziewczyna :).

buźka

Natis współczuję kolki. Może to ciazowe wzdecie. Ja mojemu też kupiłam koszule w reserved:-D. I Dębową;-)Dębową
Jutro wracamy. Jedziemy na dwa dni do poznania a w niedzielę wracamy do siebie. Cieszę się że mam jeszcze tydzień urlopu bo muszę odpocząć po tym wyjeździe, oprac się i osprzatac m. Do gina idę po 15.10 to będzie jakiś 7 tc. Może dostanę zwolnienie. :-D

reklama
Do góry