reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ten stan nieprzytomności to chyba większość ma. Masakra jakaś. Wiecznie śpiące :D

Kurcze zmierzyłam sobie ciśnienie i tętno 90. Masakra.
Odkąd jestem w ciąży ciśnienie mam dużo niższe, ale tętno dziś to przesada.

:-) a ostatnio tak narzekałam, że wyspać się nie mogę :-)
W końcu brzuch mnie przestał boleć! Czy was też tak boli czasem jak na okres a trochę jakby jajniki kłują?

Hej!

Moge dołączyc? Robilam test ciazowy przedwczoraj i wyszly porzadne dwie krechy:-) Nie mowie jeszcze nikomu poza Wami o ciazy, bo chcialabym najpierw potwierdzic u ginekologa.

Agulka taki bol to normalne. Meczyl mnie bol w dole brzucha i bole jajnikow w poprzedniej ciazy. Z czasem minie;-)

Mnie tak pobolewał ale już przestał. Mam pytanie odnoście włosów, zamierzacie farbować, ja mam blond pasemka, ale już od lipca nie farbowałam, no i mam już spore odrosty. W poprzedniej ciąży w piatym miesiącu zrobiłam kilka pasemek i było wszystko ok.
Teraz tak sobie myślę,że poczekam aż się skończy 1 trymestr.

Hej hej :)

Witam nowe czerwcóweczki :-) Fajnie, że tak nas dużo już tutaj :)
Ja mało piszę, bo mnie męczą mdłości i w pracy mnie męczą i niestety nie mam nawet czasu nadrobić tego co piszecie :( mam nadzieję, że wybaczycie ale w przyszłym tygodniu idę na urlop i jak zacznę pisać to się nie opędzicie :-D

Dziewczyny dzięki za wsparcie. Już wariuje tu sama w domu.

ewelina19820711- zakaz farbowania włosów w ciąży to jak czytałam mit. Chodzi przede wszystkim podobno o wdychanie oparów a zwłaszcza amoniaku, ale przecież dzisiejsze farby nie muszą tej substancji zawierać. Mimo wszystko ja jestem przewrażliwiona i jak wszystko u mnie pójdzie dobrze, poczekam na koniec I trymestru.

reklama
Do góry