reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

to nie chodzi o to że ich nie mam ale że nagle ustały miałam objawy bardzo bolały mnie piersi dotknąć ich nie mogłam a teraz zero nic nie sa juz takie nabrzmiałe też brzuch mnie bolał kłucia miałam a teraz nic zero nagle

reklama
Ja zaczęłam 8 tydzień i też powoli mdłości mi przechodzą, piersi się zrobiły już mniej wrażliwe, może poprostu organizm się przyzwyczaił do tej burzy hormonów. Dzisiaj mam wizyte(pierwszą) u gina o 18,20. Mam nadzieję, ze przyniose z niej same dobre wiesci..

paulunia wszystko będzie dobrze zobaczysz :-) Trzymam kciuki za dzisiaj!!
fioletowa też się wysytuję w czwartek!! O której idziesz? To moja pierwsza wizyta i sie nie mogę juz doczekać!

Witam wszystkie nowe czerwcóweczki! tyle już nas jest że nie mogę tego spamiętac :-D
grzechoto codziennie pojawiaja się tutaj nowe dziewczyny i cieżko jest każdej odpisać, zazwyczaj ogólnie witamy wszystkie nowe mamy i to powinno na początek wystarczyć...

U mnie ból jak na @ Pojawił się tylko kilka razy. Za to częściej przy nagłym ruchu zakłuje mnie w okolicy jajników ale dosłownie za sekunde przestaje. W pierwszej ciaży miałam identycznie. Wogóle czuję się jakbym miała dejavu bo ta ciąża jak dotąd jest DOKŁADNIE taka sama jak pierwsza :-) No moze bardziej bolą mnie piersi, w ciagu ostatnich 2 dni to normalnie są jak z ołowiu :szok: A jak zdejmę stanik to najpierw zaciskam wargi z bólu. Mimo to w staniku mi o niebo lepiej bo sa w jednym miejscu a bez to lataja w każdą stronę swiata co poteguje ból...

grzechotka mi też przeszły niektóre dolegliwości, a po kilku dniach pojawiły się inne

paulinka ja jeszcze nie wiem, mam dzwonić jutro i się umawiać na czwartek, ale pewnie znów ok 14.

grzechotka głowa do góry!! ja mam dni, że całkowicie mi nic nie jest NIC!! A na drugi dzień nie mogę spać, boli brzuch, piersi są jak głazy, w głowie się kręci itd.

Ja po wizycie. Pomęczę Was jeszcze trochę swoją ciążą :p Potwierdziłam, że prywatnie wystarczy ;-)

Jakoś nie najlepiej się czuję....

Mam genialnego Syna tak o mnie dba!!! Przykrywa brzuch, żeby dziecku było ciepło, pyta cały czas jak się czuję i gaduli do brzucha no super!!

Witam nowe Mamusie!!

Witam Czerwcóweczki,

na początek witam nowe mamusie czerwcowe i życzę książkowej ciąży!

Katerinka tulę Cię Kochana :* Jeszcze wszystko się odwróci, krwiaczek się wchłonie, a dzidzi jest mniejsze, bo może miałaś później owulkę. Na razie odpoczywaj i dbaj o siebie. Trzymam mocno kciuki!

Paulinka, Fioletowa trzymam kciuki za czwartkowe wizyty!

Sa_raa
gratuluję wizyty! Męcz nas do woli! :-)

Grzechotka ja tez nie mam żadnych objawów ciąży, no może tylko poza trochę większym apetytem. W przyszłym tygodniu pójdę do lekarza i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku!

Nie doczytałam Was do końca, bo trochę źle się czuję... Jakieś cholerne przeziębienie mnie dopadło... Katar masakryczny, kichanie i ogólne osłabienie... Herbata z miodem i cytryną na razie nie działa.

No i dzisiaj 2-ga rocznica ślubu, a ja taka zakichana :-D

Buziam Wszystkie :*

Dziewczyny ale Was tu dużo:szok: ciężko ogarnąć wszystkie posty.

Grzechotka ,ja miałam podobnie na początku strasznie bolał mnie brzuch i jajniki a teraz nic, okazało się na wizycie,że te objawy występowały przy zagnieżdżaniu się komórki,teraz jest już na miejscu a objawy przeszły.

Jeśli chodzi o plamienia to tak jak któraś z dziewczyn napisała,że prawdopodobnie powodem jest zbyt niski poziom progesteronu i luteina rozwiąże problem,ja tak miałam w pierwszej ciąży.

Isis widzę,że mamy dzieci w tym samym wieku, i będzie podobna różnica wieku między kolejnymi:-):-)

reklama
Do góry