Nayaa
Fanka BB :)
Ja to bym se wolała rzygnąć raz, a porządnie i mieć spokójA tak to się męczę całymi dniami i wpierdzielam tonę landrynek i wszystkiego co mam pod ręką, bo jak ruszam buzią to mnie nie mdli :-)
Hehe. Dokładnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to bym se wolała rzygnąć raz, a porządnie i mieć spokójA tak to się męczę całymi dniami i wpierdzielam tonę landrynek i wszystkiego co mam pod ręką, bo jak ruszam buzią to mnie nie mdli :-)
też chodzę do zięba clinic i też mam wizytę 21grudnia:-) chodzisz do pani zięby tak ? zadowolona jesteś ??MamaTrójki mi tez wlasnie pasuje po 11. Ja mam wizyte dopiero 21 grudnia. Chodze do ziebaclinic bo po przejsciach w przychodni na ul. Racławickiej powiedzialam dziekuje. Baba na ul. Racławickiej wredna jak cholera. Mój chlopak bardzo chcial wejsc ze mna na piersza wizyte a ta mu trzasneła drzwiami doslownie przed nosem i krzykneła " NIEEEE!!!" potem w gabinecie ryczala na mnie po co do niej przyszlam jak jestem zameldowana w Chrzanowie a nie w Katowicach i reszte wizyty byla taka nie mila ze mialam ochote wyjsc z placzem. Nawet mnie nie zbadala .. nie potwierdzila ciązy tylko wyslala na usg nawet nie wiem gdzie bo nie powiedziala. Chyba widzi ze nie jestem z Katowic i nie wiem gdzie co jest...
ja w 1 ciąży zaliczyłam pośpieszne otwieranie drzwi i rzyg z auta-bo reklamówki brak,torebki brak,możliwości zatrzymania brak a auto teściówHehe. DokładnieChociaz w domu to pol biedy,najgorzej jak mnie łapało w samochodzie.. Hahah.do tej pory mam torbę wypchaną reklamówkami...