reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Inez wszystkiego najlepszego

mój mąż też z pokrzywdzonych - nie dość że Adam [imieniny w Wigilię] to urodziny ma 25.12 ;-)
ja się śmieję że teściowa się wkurzyła, że w święta do szpitala szła

reklama
:))))))))))))))))))))))))))))))

KOCHANE dostała dzisiaj najlepszy prezent Mikołajkowy!!! :) Z Maleństwem wszystko, pierwszy raz słyszałam serducho!!! Miałam USG dowcipne i przez brzuch... DR baaardzo sympatyczna zbadała, i była bardzo wyrozumiała, bo ja oczywiście się poryczałam od razu jak weszłam do gabinetu!
Dostałam luteine 2x2 i L4 do 19.12. I nakaz odpoczynku i relaksu.

Dzidzia duża prawie 5,5cm. Pani DR powiedziała, że jak się da to mam sobie przełożyć prenatalne na kilka dni wcześniej, bo dziecko już jest duże i po 15.12 może być za późno na takie badanie... Moja DR wróci z urlopu to z nią porozmawiam.

Tak się cieszę, Wasze kciuki pomogły, czułam że byłyście dzisiaj ze mną! dziękuję!

SUPER!!! Cieszę się bardzo, teraz masz L4 to odpoczywaj ile możesz, buziaki, miłego dnia:tak:

Ines Wszystjkiego NAJ, spełnienia marzeń..;)

Ostatnia edycja:
ines stooo lat !!! Heh co do urodzin to ostatnio się Luka śmiał do mnie, cytuję : Ty to musisz być płodna w takich terminach ?? Tosia z 27 grudnia a w grudniu 6 mikołaj, 24 gwiazdka i ten 27 urodziny. I teraz też zrobiłaś numer - czerwiec czerwiec najpierw dzień dziecka a później urodziny. :p Tak się śmiałam że myślałam, że mi brzuch pęknie. A na poprawę humoru i zabicie czasu - ostatni znalazłam fajny serial. Ja oglądam go na kinomaniaku :p Przypadek zgodny z planem (Accidentally on Purpose) - Kinomaniak.tv Jest o kobiecie w ciąży, wszystko pokazane w mega zabawny sposób :]

Wszyustkiego co najlepsze z okazji Mikołajek :-):-):-):-)

U nas w domu tradycje jak pisała MatkaEwa. Zazwyczaj spotykaliśmy się w kilka rodzin, wybierany był ochotnik (zazwyczaj ojciec) do przebierania się za Mikołaja. No i wieczorem, gdy jest już ciemno przychodził Mikołaj z workiem prezentów. Każde dziecko na wezwanie podchodziło i miało do wykonania jakieś zadanie w zamian za prezent.
Na Wigilię z kolei przychodzi 'Dzieciątko', które zawsze przychodzi niezauważalnia, gdy każemy małej szukać gwiazki na niebie, i zostawia prezenty pod choinką. Natka zawsze jest niepocieszona, że znowu nie zdąrzyła zobaczyć jak to 'Dzieciątko' wygląda.

SMILE - ależ się cieszę z tak dobrych wiadomości!!! :-)

ROBACZEK - dziś się czuję wspaniale - nie zapeszając znowu :-). dziękuję :-). Dobrze, że Waszej kotce się nic nie stało.

KORBA - Ty to masz księżniczkę w domku. Moja to tylko zwięrzętami i głownie psami się interesuje - od kilku lat powtarza, że zostanie weterynarzem, bo kocha zwierzęta i chce im pomagać. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Choć ostatnio na topie ma też lalki Monster High :-). Dziś właśnie dostała jedną na Mikołajki :).

INES - wszystkuego co najlepsze dla Ciebie z okazji urodzinek!!!! Sto lat!!!:-):-):-)

Ktoś pytał o wiarę starszych dzieci w Mikołaja - cóż, moja ma prawie 8 lat i nadal wierzy :-):-):-). Albo tak wyśmienicie udaje, że wierzy. Nikt z nas nigdy jej nie uświadamiał - uważamy, że im dłużej będzie w pewnych kwestiach dzieckiem tym lepiej. Koledzy czy koleżanki też chyba nic nie palnęli, bo pewnie zaraz by pytała :).

Ostatnia edycja:
Ines - wszystkiego najlepszego !

Mój to też ma bardzo zapomniane imieniny bo to Sylwester :) I wszyscy imprezują a życzeń mało kto pamięta złożyć :)

Wszyustkiego co najlepsze z okazji Mikołajek :-):-):-):-)

U nas w domu tradycje jak pisała MatkaEwa. Zazwyczaj spotykaliśmy się w kilka rodzin, wybierany był ochotnik (zazwyczaj ojciec) do przebierania się za Mikołaja. No i wieczorem, gdy jest już ciemno przychodził Mikołaj z workiem prezentów. Każde dziecko na wezwanie podchodziło i miało do wykonania jakieś zadanie w zamian za prezent.
Na Wigilię z kolei przychodzi 'Dzieciątko', które zawsze przychodzi niezauważalnia, gdy każemy małej szukać gwiazki na niebie, i zostawia prezenty pod choinką. Natka zawsze jest niepocieszona, że znowu nie zdąrzyła zobaczyć jak to 'Dzieciątko' wygląda.

SMILE - ależ się cieszę z tak dobrych wiadomości!!! :-)

ROBACZEK - dziś się czuję wspaniale - nie zapeszając znowu :-). dziękuję :-). Dobrze, że Waszej kotce się nic nie stało.

KORBA - Ty to masz księżniczkę w domku. Moja to tylko zwięrzętami i głownie psami się interesuje - od kilku lat powtarza, że zostanie weterynarzem, bo kocha zwierzęta i chce im pomagać. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie. Choć ostatnio na topie ma też lalki Monster High :-). Dziś właśnie dostała jedną na Mikołajki :).

INES - wszystkuego co najlepsze dla Ciebie z okazji urodzinek!!!! Sto lat!!!:-):-):-)

Ktoś pytał o wiarę starszych dzieci w Mikołaja - cóż, moja ma prawie 8 lat i nadal wierzy :-):-):-). Albo tak wyśmienicie udaje, że wierzy. Nikt z nas nigdy jej nie uświadamiał - uważamy, że im dłużej będzie w pewnych kwestiach dzieckiem tym lepiej. Koledzy czy koleżanki też chyba nic nie palnęli, bo pewnie zaraz by pytała :).

No moja była by w siódmym niebie jak by dostała kolejne zwierzątko w prezencie :tak: Kocha zwierzęta i też niby chce zostać weterynarzem , ale tak jak piszesz co z tego wyjdzie to zobaczymy ;) A te laleczki Monster High są barrrdzo brzydkie:-D ale moja też je lubi i nawet jedną ma , to chyba taka moda teraz :tak:

Robaczek, Biedny koteczek :-( Bidulek faktycznie było dzisiaj bardzo zimno, całe szczęście , że nic się nie stało :happy2: Teraz na pewno ogrzewa się w domku i będzie wszystko dobrze;)

Ja oczywiście troszkę pomarudzę: Wczoraj cały dzień czułam fikołeczki a dzisiaj od rana jeszcze nic:-( a już 12 godzina...

reklama
dziękuje pięknie za życzenia.. proszę się częstować drineczkiem... oczywiście bezalkoholowym :-D

4d25fd11d153d54f14e30a7c8a80f861,62,37.jpg

Robaczku, dopiero doczytałam o kotku... pewnie się gdzies schował przed tym mrozem,a rano przyszedł sobie pod drzwi.. dobrze, że się odnalazła zguba :tak:

witam też wszystkie nowe mamusie czerwcowe.. wiem, gapa jestem, że dopiero teraz.. :-)

Korba... nie martw się.. dzidzion się zmęczył wczoraj i odpoczywa sobie dziś jeszcze... jeszcze Ci dokopie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry