Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
masakra jakaś... a już kilka dni było lepiej ze snem. Myślałam że sytuacja się normuje.
musze się zacząc jakoś z tym oswajać ale nie wiem jak...

:-(
Dzien doberek
Sobota a ja od szostej nie moge spac. Wkurzona jestem.
Wczoraj do 21 bylam na urodzinach kolegi mlodego - rozkrecila sie niezla imprezka :-)
Agu pojechalas na ip ? Jak sie czujesz ja malenstwo ? Mam nadzieje ze wszystko jest dobrze nie zniose kolejnej tragedii. Trzymam mocno kciuki.
Korba mam nadzieje ze dzis sie dobrze czujesz, ze z brzuszkiem nic sie nie dzieje !
Wczoraj bolal tez mnie brzuch ale to za duzo lazilam i siedzialam. Musze wiecej odpoczywac.
S zlowil 19 dorszy, ciesze sie bardzo. Ale biedaczek sie wymeczyl bo po raz pierwszy zlapala go choroba morska i caly dzien zwracal. Takze ryby sa podwojnie cenne :-)
Musze je zaraz pomrozic bo wczoraj nie mialam juz sil.
Zostawie tylko swieze na kolacje bo mamy dzis wyjatkowych gosci - prawda Korba ;-)
Pisalyscie wczoraj o porodzie. Uwazam ze kazda powinna miec wybor bo jedna boi sie sn druga cc i powinno byc to uszanowane. Komplikacje zdarzaja sie w obu porodach wiec ryzyko takie same. Ja pierwszy mialam sn i bardzo dobrze wspominam bylo szybko malo bolu i bez komplikacji dlatego nie boje sie drugiego sn. Ale wiem moze byc calkiem inny. Bylam nacieta ale malo, dobrze mnie zszyli i nie ma poznac ze rodzilam.
Jakby co zycze Wam milej soboty.
U nas zaczal padac snieg mlody sie ucieszy jak sie obudzi - pewnie dzis pospi bo wczoraj sie naszalal :-)

Robaczek , czasami się nie przesilaj, jakimś sprzątaniem itd.. jesteśmy normalnymi ludzmi a nie jakimiś pedantami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!