mam identycznie ja TY pomarancze tak a sok pomarańczowy fuj

staram się ograniczać pomarańcze bo słyszłam że powodują potem alergie u maluszka ale jak miałm faze to zjadłam w dwa dni 2 kilo

ja mam ogólnie takie fazy na jedzenie jak mnie na cos naleci to przez tydzień to jem a potem na to patrzeć nie moge ale po 2 tyg wraca od nowa faza na to samo tak było z pomidorami i bananami jadłam jadłam potem jakis czas fuj a teraz znowu moge jeść dziwne to ale jakoś tak bardzo nie mam zachcianek takich że musze cos zjeść bo nie wytrzymam raczej tak spokojnie no chyba że słodycze moja zmora dalej mnie trzyma na słodko az zęby juz zaczynaja się oddzywać no ale jak tu wytrzymać jak teraz tyle okazji do słodkości Mikołaj przyniósł tyle słodyczy a i na Gwiazdkę tez przyniesie no i te ciasta hmmmm chyba mam zbyt słaba silna wole

dobra trochę ogarnełam w kuchni teraz uciekam na miasto ociepliło się więc może nie zamarzne ;-) pewnie do wieczora naprodukujecie że będe do północy czytać

za dzisiejsze wizyty oczywiście kciuki &&&&&&&&&
zyczę spokojnego dzionka
dziewczyny chore i maluszki biedne zdrowiejcie kochane szybciutko tak mi was szkoda

a bidulkom leżącym co mozna zyczyć miłego spokojego leżenia tez mi was strasznie szkoda :-(
dobra lecę do wieczorka sie zegnam ;-)