reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

oo matko i córko.
A ja znowu dzisiaj walczę z pęcherzem. No zwariować już można :angry: już myślałam,że po ostatnim się uspokoiło a tu masz...

co do choinki,u siebie w pokoju mam taką małą doniczkową prawdziwą i szkoda żeby się marnowała na czas wyjazdu więc zabieram ją ze sobą :)
a w domu sztuczna będzie. Duuuża,taka ładna :) Rok temu miałam żywą,urok i zapach ma ale strasznie mi się igiełki w dywan wbijały i przy rozbieraniu miałam trochę roboty :p

reklama
Byłam wczoraj na genetycznych.. wyszły mi błędne przepływy w przewodzie żylnym-zwrotna fala A.. i świat mi się zawalił:( Lekarz nic nie powiedział, tylko dał skierowanie na test PAPPA, więc po powrocie do domu, usiadłam do kompa i czytałam.. i wyczytałam, że to może być ZD, ale wtedy inne wyniki genetycznego też powinny być złe. Dziś pobrali mi krew do badania i pani z uśmiechem powiedziała, że przed świętami nie mam co liczyć na wynik, bo to okres urlopowy - *** służba zdrowia...

Natis jeśli chodzi o jutro, to ja odpadam. Planuję porządki świąteczne, bo to chyba ostatni dzwonek :p Dziś zamierzam piec pierniki adwentowe (pierwszy raz w życiu). Ale muszę się czymś zająć, żeby nie myśleć o tym złym wyniku, chociaż wyczytałam też, że dzidziuś ma 51mm i ten wynik często jest zakłamany, ale stres i tak jest ogromny:(

Madzia, tulę <<>> Ale Ci święta zafundowali - będziesz się martwić. Ale próbuj chociaż trochę skorzystać z tej świątecznej atmosfery. A po świętach się okaże, że ten cały stres był niepotrzebny, że wszystko jest dobrze.

Ariena dziękuję za pamięć.

Nie mam żadnych wiadomości odnośnie dzieci. Wylądowałam w szpitalu. Znowu zagrożenie poronienia. Juz mam założony szew :(. Pisze z telefonu. Dziewczyny trzymajcie kciuki... Proszę.

Na oddziale jestem od wczoraj. Pojechałam sama. Dostałam skurczy. Szyjka zaczęła się skracać. Poprze sobie. Być może nawet przez święta..
:( to mnie dołuje tym bardziej.
Mój lekarz przyjechal, nic nie chce powiedzieć. Krzyś płacze mi w słuchawkę, a ja chyba zawału dostane bo to jest straszne, ze trzeba zostawić jedno dziecko żeby ratować drugie :(. Obym wytrzymała do 28 tygodnia...

Ach... Będzie córeczka... Moja mala Małgosia...

Xes, trzymaj się. Musi być dobrze, musi. 3mam za Ciebie kciuki - mocniej niż kiedykolwiek w jakiejkolwiek sprawie. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Palin dziękuję, za mnie nie musisz... Ja czuje się dobrze, ale trzymaj za moje dziecko..
bardzo się boje. Wiem ze nie nie będę w stanie poradzić sobie sama jeśli stracę kolejne dziecko.
najgorsze jest jednak to ze idą święta.

Czekam na Irka. Ma mi notbooka przywieść bo ciężko ma się z telefonu pisze.

Chce ublagac lekarza żeby mnie do domu puścił, załatwię opiekę dla Krzysia, Irek od poniedziałku pójdzie na urlop i jakoś damy rade.

Xez- juz trzymam kciuki za Twoje małe szczeście, napisz jak bedziesz wiedziała cos wiecej
madzia- a jak NT, masz wynik? przepływy moga sie jeszcze odwrucić, myslałam ze bada sie je pózniej

O ja cię kręcę !!!!! Kurza twarz !!!! Xez :( .... Modlę się i trzymam mocno kciuki za Twoją Małgosię . Dacie radę dziewczyny - bedzie dobrze , musi....
Madzia kurde ale Ci świeta zafundowali :( :( :( . Wyobrażam sobie w jakim stresie jesteś :(. A jaka przezierność karkowa wyszła ???? Kość nosowa obecna ????? To czekanie na wyniki pappa to jest męczarnia :(. Trzymam kciuki !!!!!
Natis - ja przyjadę na 11:00 . pójdziemy na latte ???? Gdybyś się nie czuła jednak na siłach albo coś innego wypadło daj znać. No i dobrze byłoby numerami komórek się wymienić żeby się w tym centrum znaleźć jak co . Możemy też śmiało przełożyć spotkanie na po świetach - może dołączą wtedy do nas Madzia i Smile . Napisz co i jak.
Nie fajne dziś wieści na bb :(. Smutno :-(

reklama
Xez trzymam kciuki za Małgosię, a jak chcą cię zostawić w szpitalu, to zostań, wiem że jest ciężko z jednym maluchem w domu... ale może tak będzie lepiej

Madzia ja życzę żeby to było bez jakiejś szczególnej przyczyny i wróciło szybko do normy, trzymaj się i nei myśl za dużo o chorobach

Do góry