teri114
Fanka BB :)
hej dziewczyny rano napisałam że spokój na bb i teraz to cofam
ale się rozkręciłyście
nie mam czasu teraz wszystkiego nadrobic ale na pewno w wolnej chwili poczytam ;-)
choinka ubrana !! 2m ale sztuczna ale i tak jest piękna ale sie swiatczenie zrobiło :-)2 kilo cukierków wisi :-):-)nawet nie trzeba wstawać z łózka po cukierka wystarczy ze wyciągnę reke i już ale poczekam do swiat niech sobie wiszą
:-)
kapucha na bigosik sie gotuje obiadek zrobiony zaraz sie szykuje na wizytę ale mam stresik
relacje zdam pewnie puzno bo po wizycie jeszcze do sklepu jedziemy na zakupy jeszcze
pisałyście o pępkach ja nie miałam na wierzchu ani tek kreski i teraz tez sie nie zapowiada brzuszek juz widoczny a pepuch schowany głęboko ;-)
współczuję choróbsk i bólów głowy szkoda że psuja ten świateczny czas a kysz choróbska wstrętne !!!!!!!!
natis strasznie mi przykro ze znowu pojawiło sie plamienie
biedna jesteś <tule>
ale się rozkręciłyście
nie mam czasu teraz wszystkiego nadrobic ale na pewno w wolnej chwili poczytam ;-)choinka ubrana !! 2m ale sztuczna ale i tak jest piękna ale sie swiatczenie zrobiło :-)2 kilo cukierków wisi :-):-)nawet nie trzeba wstawać z łózka po cukierka wystarczy ze wyciągnę reke i już ale poczekam do swiat niech sobie wiszą
kapucha na bigosik sie gotuje obiadek zrobiony zaraz sie szykuje na wizytę ale mam stresik
relacje zdam pewnie puzno bo po wizycie jeszcze do sklepu jedziemy na zakupy jeszcze pisałyście o pępkach ja nie miałam na wierzchu ani tek kreski i teraz tez sie nie zapowiada brzuszek juz widoczny a pepuch schowany głęboko ;-)
współczuję choróbsk i bólów głowy szkoda że psuja ten świateczny czas a kysz choróbska wstrętne !!!!!!!!
natis strasznie mi przykro ze znowu pojawiło sie plamienie
biedna jesteś <tule>
Ostatnia edycja:

;-)
wyszły pyszne, musiałam już spróbować