MAMA_WIKI - nad tym samym się zastanawiam. Ja nie latam co 5 minut siku, ale często czuję ucisk na pęcherzu - bardzo nieprzyjemny - tak jakby właśnie maleństwo tam leżało, skakało po nim. Nasze dzieci ważą teraz ok. 200g. Nie wiem czy to wystarczająca waga, żeby czuć taki dyskomfort.
A masz wrażenie, że kopie Cię po pęcherzu? Jak to odbierasz? Ja odczuwam jak takie 'ukłucia', 'uszczypnięcia' - niebolesne, ale też nieprzyjemne.
A masz wrażenie, że kopie Cię po pęcherzu? Jak to odbierasz? Ja odczuwam jak takie 'ukłucia', 'uszczypnięcia' - niebolesne, ale też nieprzyjemne.

m sie juz nie odzywał poszedł spać chyba myślał że to przez niego a w nocy miałam straszny sen śniło mi się że strasznie kłócę się z m i nagle dostałam krwotkou krew leciała strasznie taka zywa czerwona krew pamietam że strasznie sie wtedy bałam pamietam że znalazłam sie w szpitalu i był mój gin robił usg powiedział że z dzieckiem jest dobrze ale jak wstałam z kozetki to znowu chlusneła ze mnie kałuza krwi i ja zemdlałam i wtedy się obudziłam na szczęście i pierwsze co to odruchowo złapalam sie za brzuch i doszła do mnie świadomość ze to był tylko sen a ja odetchnełam z ulga i przytuliłąm sie mocno do m pomyslałm że ten sen to taka przestroga dla mnie i juz nigdy nie pomysle że po co mi to było bo bardzo chciałam drugie dziecko tylko szkoda że kobieta musi się tak męczyć w czasie ciązy skoro to błogosławiony stan to czemu musi byc taki trudny