reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witajcie Kobietki :)

Xez jestem myślami z Wami.... zapalam świeczkę
[*]
Isis
przyłączam się do zachwytów nad urodą Twojej Córci - Piękniocha z Niej :-):tak: ale to nic dziwnego, skoro Mama taka Laska :-)

Paulus ja też czuję odpływ sił w ciąży... Wczoraj byłam z koleżanką połazić po galerii, chciałam kupić jakieś spodnie ciążowe, bo wyobraźcie sobie, że moja Księżniczka w brzuchu protestuje jak chodzę w zwykłych :-D Są na mnie dobre, nie ściskają, ale jak mam na sobie cokolwiek co ma szew na brzuchu, to jak siadam to się tak Pchła rozpycha, że szok :szok: No i tak, weszłam do dwóch sklepów, przymierzyłam kilka par i opadłam z sił... duszno, słabo, nogi bolą... a wcześniej to 6h mogłam chodzić i nic... Skończyło się na dwóch sklepach, a potem musiałam posiedzieć (przy okazji wciągnęłam puchar lodów z bitą śmietaną i poprawiłam latte machiatto :-D:-D:-D - nie wiem jakim cudem mnie nie zmuliło)

agu relanium ?? toż to uspakajające mocno uzależniające leki są chyba ...
Ja na początku miałam garść lekarstw :/ Teraz na szczęście tylko :
euthyrox 88 1x1
witaminki 1x1

11 :( Xez tulę mocno

Ostatnia edycja:
paulus mam tak samo, właśnie po takiej akcji jak straciłam przytomność wylądowałam w szpitalu :sorry:

Myślałam że już mi to mija, nie wychodze za dużo sama, do marketów wcale nie chodze bo tam nie daje rady wytrzymać ale dzisiaj wyszłam tylko po pieczywo i ledwo dałam radę. Jak wyszłam to myślałam że zwymiotuje pod sklepem, dobrze ze do domu blisko...
Wczoraj tak dobrze się czułam... myślałam że już będzie lepiej.

Xez
[*] Jestem cały czas z Tobą

Natis dobrze, że jesteś:tak:

sa_raa zaraz skrobnę Ci numerek:-)

palin na pw napiszę Ci numer telefonu to będziemy miały chociaż jakiś kontakt poza bb i fb :)

Co do ceny mieszkań to my wynajmujemy 32m ale z dwoma pokojami za 970zł (z opłatami) Malutka jest kuchnia i łazienka ale dajemy radę. Za 3-4 lata mamy w planach kredyt mieszkaniowy. Będziemy chcieli kupić 3 pokojowe min. 60m więc wyjdzie nas tak do 200 tys. Po rodzicach napewno mieszkanie dostanę ale to za wieeeele lat a pozatym na wiosce 60km stąd więc nas nie ratuje.

Malutka dzisiaj w domku. Trochę zaspaliśmy i mąż nie chcąc się spóżnić do pracy nie mógł czekać aż wszystko przy malutkiej zrobie. Zresztą coś kaszleć mi zaczyna. Zabiję się jak zachoruje bo 29 zabieg:(

Znicz-2716234646.jpg

Xez - zapaliłam świeczkę....

Właśnie łzy mi poleciały bo... Kruszynka w końcu mnie kopnęła i toakurat w to miejsce gdzie sobie trzymałam rękę :)Jejciu, jak już się raz poczuje kopniaki to potem trudno ich nie wyczekiwać nawet gdy się wie, że wszystko jest ok

Oj, Natis, śpiochu. Ty śpisz a wszystkie się martwią :)

Agu na zgagę to mleko jest dobre, takie zimne i migdały. W I ciaży miałam okropną teraz jak nar azie to mnie zgaga omija

Pulus, w małych sklepikach też źle się czuję, zwłaszcza, gdy kolejka i dużo ludzi, a nie daj boże to mięsny.. Staram się wówczas chodzić po zakupy jak wiem, że będzie mało ludu.

reklama
Agu myslalam kiedys o Tobie:-) Nawet pytalam na forum czy Ciebie pamietaja dziewczyny bo ja tez mialam krwiaka. W pewnej chwili mial 88 na 44 mm. Po 8 tygodniach w lozku, duphastonie zniknal i juz go nie ma. Zostala tylko blizna. Ja z lekow to mam duphaston 2*1 , magnez 2*1, witamine i jak cos tam boli to nospe. Tez zastanowilabym sie nad tym relanium. To na nerwy i tosc silne. Odzywaj sie do nas:-) trzyma kciuki zeby krwiak wchlonal sie.

Do góry