Katka- ja używam właśnie takich jak na zdjęciu, ale jak kupowałam jeszcze 2 lata temu to były tańsze, jak bys chciala to taka babka z krakowa robi bardzo bobre, była juz kiedys w pytaniu na śniadanie i ostatnio w dtvn, ja zdecydowałam się z róznych wzgladów, bardzo mi się podobały, ale jak dla mnie najwazniejsze są pieniądze, oszczędność duza zwłaszcza jak planujesz kiedyś drugie dziecko, ja mysle ze jak urodze drugie Ewa będzie miała 15 mc. i spróbóje ją piecuchować, wtedy pieluchy będa dla drugiego. Wiadomo pranie, suszenie troche zajmuje ale nasze babci i mamy i tak miały gorzej. O własnie moja mała ma teraz taka faze na zabawe tymi pieluchami, są bardzo kolorowe. Gdybyś miała pytania to moge doradzić. Jak dla mnie to jedna z najlepszych decyzji, oszczędzam duzo, piore co 3 dni (więc da się przeżyć), skóra dziecka jest zdrowa, i nie produkuje tyle smieci.
Jak sie Ewa urodziła była malutka przez pierwsze 2-3 tyc. używałam pampersów, nie powiem wygodnie, kurcze ale zal mi było tych wyrzucanych z każdą kupką pieniędzy, jakos tak wole jej za to kupiś coś co się jej przyda.
Dziewczyny, mam pytanie do mam które wożą swoje dzieci na rowerach, właśnie przymierzam się do kupna fotelika (rower dostałam niedawno jako prezent z okazji "urodzenie Ewy" od męza), podobają mi się takie na "przód" słyszałyście o takich, moze wasi znajomi mają, jak nie do zdecyduje sie na hamaxa tego z odchylanym oparciem może ktos ma to niech napisze jak sie to sprawdza.
Moje dziecko jest dziś wyrozumiałe, wyjmuje wszystko z dużej torby i ma zajęcie, teraz ma taka faze na wyjmowanie prania, rzeczy z półek, plecaków, torebek oj wiem że niedługo to nie zabawi sie byle czym.