reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia -bolesne skurcze nie powinny być !!!! Nospę weź i magnez , jak nie miną to do lekarza . Chodzi o skurcze macicy ????
MamaWikusi - gra wstępna naprawdę nieźle poprawia humor :-D:-D:-D

reklama
Tak brzuch. Wzięłam nospe i duphaston. Wezmę jeszcze magnez.
Chwilowo jest lepiej ale już kilka razy tak było a potem znowu :-(

Kingusia lepiej nas nie strasz. Już starczy tych wrażeń?
Jakie skurcze, co Cię boli? Weź no-spę i jedź na IP. Albo może niech Cię ktoś zawiezie, skoro jest tak źle...

Dziękuję Wam dziewczyny za bardzo miłe przyjęcie. Mam napisać coś o sobie.... Mam 35 lat, 2 synków- trzeci w drodze- tak więc dmuchawiec jakby co, to możemy się wymienić;-):-D, mieszkam sobie w Wilekopolsce, jem pyry z gzikiem;-). Teraz jestem na L4, a normalnie pracuję w przedszkolu jako nauczyciel i logopeda. :szok: Jestem śpiochem porannym- szczególnie teraz w ciąży. W czerwcu miałam łyżeczkowanie, ponieważ ciąża okazała się pustym jajem płodowym... Znalazłam się na forum Ciąza Po Poronieniach, no, a potem trafiłam tu. :-)
Napiszę co zapamiętałam o Was... Zobaczymy ile od wczoraj zostało w głowie. :cool:

Korba: wyremontowała salon i miała chorego psa,
Dmuchawiec: ma 2 córki, trzecia w drodze, jedna z nich ma niedługo urodziny (zapamiętałam, bo mój młodszy synek ma jutro 7 urodzinki, ale tak pięknych zaproszeń nie zrobiliśmy- chyba znużenie zawodowe;-))
Robaczek, sa-raa: mi na zgagę też pomaga mleko. Koniecznie zimne. Tylko, że ja mleko lubię, tak, że to dla mnie no problemo. Aha, co do snów, to ja niedawno miałam taki, że próbowałam uwieść...księdza!:szok: Matko nigdy takie myśli mi do głowy nie przychodziły, a tu w ciąży proszę- sen. :sorry2:

Natis: coś się sączyło czym wprowadziła w stan poddenerwowania niemal wszystkie forumowiczki, ale sytuacja została opanowana. Aha i ma nowocześnie urządzone mieszkanko.

Palindromea: ma męża kaszlącego o imieniu Aro. Nie chcieli mu zwolnienia dać.

Nayaa: Zwymiotowała po glukozie u mamy w samochodzie (przepraszam, ale to utkwiło mi w głowie):zawstydzona/y:

Paulunia: piekła bułeczki, mniam, mniam...

ewelina : ma zapalenie spojówek...

mamawikusi: mówi, że ma duzy brzuch... A która z nas nie ma?;-) Ja mimo, że przytyłam 2,5ks, to widzę, że brzuchol po prostu jest przodownikiem w zabieraniu miejsca. Masakra. A co to będzie u mnie do końca czerwca???:szok:

Yyyyy, chyba muszę kuknąć na Wasze posty, bo mi już wiadomości z głowy wylatują...:zawstydzona/y:

Aha!
fioletową męczą jeszcze pawie- bidulka...:sorry2:

madzia od niedawna na L4

matkaewa:już mnie ciepło przyjęła kilka postów temu.:tak::-)

mikoto: tak jak ja-jeszcze przed badaniem glukozy:cool2:

smile4you: chodziła za nią pomidorówka, a dziś idzie na ploteczki do przyjaciółki,

czarna,emka, just: znamy się z CPP :blink:

anusiakaniusia: tak jak ja lubi spać na brzuszku, no a teraz jest z tym problem...

teri: ma już dużego synka i trochę obawia się jak to będzie, kiedy pojawi się drugie dziecko w jej uporządkowanym świecie. Ja do uporządkowanych za bardzo nie należę- jeśli chodzi o sprzątanie...:zawstydzona/y:

betty: miała ostatnio 100dniówkę

anula: przeziębiona

kingusia: jeszcze maleństwo nie pokazało czy jest chłopcem czy dziewczynką- wstydniś ;-)

nika: upatrzyła już sobie wózek... ja ciągle nie wiem. a co to za strona z tanimi wózkami?

Uffff...
Pewnie kogoś pominęłam,ale obiecuję, że nadrobię. :tak:

Anilek hehe :-) glukoza dopiero przede mną-tak jak u Ciebie :) to zwykła morfologia była :-D Ale fajnie,że mnie skojarzyłaś :blink:

Chorowitkom-dużo zdrowia.Anula a innego lekarza nie ma??
Kingusia ja przy skurczach które mnie niedawno "nawiedziły" też duphaston brałam,no-spę a z magnezem to ze 2 godz odczekać musiałam. Mam nadzieję że Ci przejdzie.A jak coś to śmigaj na IP !!
Natis nikt nie chce leżeć w szpitalu ale lepiej że Cię zostawili i poobserwują.. Trzymaj się kochana
Dmuchawiec cudowne zaproszenie :)

Miłego dnia !

reklama
Kingusia- a to bardziej od żołądka czy macicy? jak te drugie to idź szybko na Ip. Ja w zeszłym tygodniu miałam takie ale od żołądka w pewnym momencie widziałam swiatełka jak oczy zamykałam, po 2 h przeszły, no ale byłam pewna ze to z żołądka.

A u mnie znów z czasem kiepsko, jak go mam to planuje tyle roboty że później sama na siebie jestem zła, wczoraj jeździłam z M. po składach kostki brukowej i wreszcie udał się nam zamówić, pózniej zjadłam kebaba- pierwszy odkąd zaszłam w ciąże z Ewą, pranie, prasowanie, sprzątanie i piekłam jeszcze drożdżówkę, ale jak teściowa się dowiedziała to powiedziała żebym jej tez upiekła a ona mi sie Ewą zajmie i kurcze wyszła najlepsza jaką kiedy kiedykolwiek zrobiłam, dla niej ze śliwkami dla nas z dynią i brzoskwinią.
Ja od paru nocy spie fatalnie, do 4 budzę się na siusiu ale nie tak jak kiedys, tylko z takim silnym bólem jak by dziecko złapało mój pęcherz i próbowało go wykręcić. Pewnie jest jakoś kiepsko ułożone, może minie za parę dni. Co do bóli pleców ja nie mam, myślę ze to może być zasługa tego że ćwiczę i skupiam się na mm. pleców, jutro na basen to trochę na grzbiecie popływam.

natis- ale nas wczoraj przestraszyłaś, jak się upewnią że wszystko ok. to pewnie jutro albo w czwartek wyjdziesz. A ile wazy już Lenka?

mamaWikusi- na gra wstępna ładna, u mnie jest podobnie, przewianie w tylu "Ewa śpi mocno, może się uda"- a mój M. wczoraj jeszcze dodał- najwyżej jak się obudzi to przerwiemy i bede się z nią bawił do 2 zanim znów nie uśnie"

Ostatnia edycja:
Do góry