reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Natis nie przesadzaj Kochana z tym zadkiem - widziałyśmy przecież Twoje zdjęcia i wszystkie wiemy, że przybyło Cię tylko w brzusiu :tak:

Ja właśnie też nadrabiając zaległości zauważyłam, żeKorba się nie odzywa. Niech Zośka nie waży się z brzucha wyłazić!!! :-)

Ewelina ja służę łopatą do zasypania doła... :tak:

reklama
DMUCHAWIEC - a mi się ŻURKU chce!!!! i truskawek :-). Darek kupił taki pachnący boczek wędzony na wywar, ale zapomniał o najważniejszym - żurku brak :-(. Oszaleję!

EWELINKA - tulę mocno i uśmiechnij się Kochana! Już niedługo zobaczymy nasze skarby!!!

KORBA odezwie się wieczorkiem - obiecała :-)

MORENKO - Kocham Cię za te słowa, ale niestety mam lustra w domu ;-). 20kg musiało się gdzieś odłożyć i niestety wybrało głównie nogi ;-( nie licząc brzucha, ale brzuchol może być wielgachny ;-)

Ostatnia edycja:
Natis- rozważam czy nie poprosic sasiadkę, zeby z pszczołami posiedziała, gdy ja będę brnęła przez tę śnieżycę po truskawki

Powstrzymuje mnie wrażenie, że to nie będzie zbyt mądre. Ale nie wiem czy dam radę wytrzymać.

ech a ja głupia zapomniałam o winogronach jak byłam w lidlu

no i kurcze jakby mało było wydatków - na mój stary adres przyszło wezwanie ze straży gminnej z wałcza - pewnie mąż fotę zarobił, jak jechał na pogrzeb... wrrrrr

Fioletowa myślisz, że tak szybko by fotę przysłali? My w listopadzie dostaliśmy fotkę z czerwca-bardzo drogą za 300zł :crazy: A Twój post przypomniał mi, że powinnam mandat za brak świateł zapłacić, który trzymam w portfelu :crazy:

ech, nie widziałam tego jeszcze, ale co hmm ostatnio byliśmy w sierpniu gdzieś tam w tych rejonach, ale chyba przez Wałcz nie jechaliśmy - a teraz droga na Toruń i Bydgoszcz - pasi
no nic zobaczę ile jak Adam pojedzie po Artura i zabierze list od dziadków.... :crazy:

ech chyba nie ma co na to liczyć ;-) do wałcza mamy 150 km - albo fotka z sierpnia, albo fotka z marca... innej możliwości raczej nie widzę ;-)
byleby za drogo nie było

reklama
Dmuchawcu ale Cię wzięło na truskawy - biedna :-D. Ja rano byłam w sklepie i się zaopatrzylam , przesyłam wirtualnie paczuszkę co byś nie marzła w tej śnieżycy ;-)
Natis - Pierniczyć nogi i tyłek !!! Wszyscy wiedza , że w ciąży jesteś . Bez krępacji ubierz co masz i tyle :-) I tak nie poszalejesz w tańcu kochana a jak się siedzi za stołem to dołu nie widać :-p:cool::-).

Do góry