reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

witam się,

Korba trzymam mocno kciuki!!!!!!!! Jeszcze 2 tyg chociaż nóżki do góry!
Marcysiowa super, że w komplecie wróciłaś :tak:
NATIS cieszę się bardzo, że Natalce lepiej!! Zazdraszaczam Wam spotkania dzisiaj :sorry:
wisieńka dobrze, że to nie rota!
Robaczku kciuki trzymam mocno!!
Mama Wiki fajnie, że interes się rusza i oby tak dalej

Przesilenie wiosenne nas łapie!! Stąd ten brak ochoty na wszystko i bóle głowy i ogólny bezsens. Szybko słoneczko musi zawitać!

Od 7:00 na nogach bo Panowie przychodzili grzejnik w kuchni zdemontować.

Pogoda cudowna :confused2: szaro, buro, deszczowo...eh chociaż śnieg może do końca zniknie
Jakoś planów na dzisiaj brak więc może się za książkę jakąś zabiorę...taaaak już to widzę :nerd:

Idę po kawę a może kakao?

PS. trójka z przodu!!!!!! Wyczekana, wreszcie! Taki przed urodzinowy prezencik od Feliksa dla mamy

reklama
witam i ja
kolejny dzień w domu z młdoym, mam parę spraw do ogarnięcia, a mi nie daje ;-)
dmuchawcu trochę zazdroszczę pełnej chaty - dzieciaki same się bawią, ja jestem taka że mi nie przeszkadza łobuzowanie, a lubię gdy dzieci się potrafią same sobą zająć
niestety jedynak nie ma tej możliwości

korba kciuki trzymam

sara gratulacje trójki

Cześć kochane . Wpadam na moment bo za chwilę jadę na spotkanie do Natis :tak:. Ja dziś nie mogłam w nocy pozycji sobie wyszukać do spania. Wierciłam się okropnie. Mam dziś wizytę też , ale późnym wieczorkiem na 19:15 . Słonko wychodzi - niemożliwe :-).
Korba - kciuki trzymam mocno &&&&&&&&&&&& Powodzenia na wizycie i na dobre wieści czekam .
Wisieńka - udanych łowów sklepowych
Miłego dnia wszystkim.

Dzień dobry kochane :) My dziś z Tosią zastrajkowałyśmy i pomimo deszczu i braku słońca ubrałyśmy wiosenne kurtki :) Tzn ja w swojej chodzę już od dłuższego czasu, ale dziś Tosi ubrałam pierwszy raz tej "wiosny", co prawda polar pod spód był ale liczy się fakt, że już nie zimowo :p Dziś wizyta ajjjjjj
A i humor mi się poprawił bo z Luką doszliśmy do kompromisu i "wypośrodkowaliśmy" termin rozpoczęcia remontu. A i Luka podzwonił wczoraj po elektryku i stolarzu i terminy ustalone, mój brat urlop dziś załatwia i odwrotu nie ma jupiiiiiii
Ale utwierdził mnie w przekonaniu, że nie zdaje sobie sprawy, że tak mało czasu zostało, bo gada z moim kuzynem i słyszę " no małżonka no dobrze raczej, ciężko bo maluch daje popalic (...) no hmmm ona mówi, że końcówka a to przecież jeszcze aż dwa miesiące " Dziś na wizycie chcę pogdac z lekarką o porodzie więc może jak to usłyszy to uświadomi sobie, że to nie jest aż, ale tylko dwa miesiące :p
Dziewczynki wybaczcie, że nie odpisuję każdej z osobna ale muszę lecieć się odgruzować ;)
A i ponawiam pytanie o plumkanie dzidziusiów w brzuchach - też tak macie ??
Miłego dnia i niech to słonko wreszcie wyjdzie !!!

U mnie krótka szyjka z lejkiem ale poza tym ok. Skurczy nie mam. Teraz dużo leżeć, odpoczywać, niestresować się. Czyli generalnie będę robić to co zwykle z jeszcze większym natężeniem. Wg lekarzy moja szyjka jeszcze potrzyma. Musimy wytrzymać 6tyg. No ale zapadła decyzja, że zaczynamy pranie rzeczy dla dziewczyn.

Fioletowa- mnie tez pasuje pełna chata, ale czasem dobrze se ponarzekac na bb:tak::-D Do łobuzowania przywykłam:sorry:Mało co jest w stanie mnie zdziwic czy wyprowadzic z równowagi. Porzadek w moim mieszkaniu to rzecz niemożliwa i z tym tez sie pogodziłam- w koncu jak sie komu nie podoba, to wcale nie musi mnie odwiedzac;-) Ale momio wszystko pszczoły sa małe jeszcze i jest z nimi co robic. Sam spacer to niezły wysiłek dla mnie teraz (Marysie zabieram nadal w wózku). Bywa, ze po całym dniu jestem trupkiem. Ale i tak nie zamieniłabym tego na zadne skarby świata:tak:

Zjadłam i mi lepiej:tak:

Sa-raa u nas tez dzis pochmuro-bleeeee...

MatkaEwa, Natis, Madzia i reszta- udanego spotkanka!

dmuchawcu wierzę :-D
ja z moim małym też tak mam, najlepsze są poranki gdy wchodzi do mnei uśmiechnięty i woła od progu "dzień dobly, jak się spało" i pakuje się do łóżka żeby mnie gilgotać
ale czasem mam ochotę wysłać go do szkoły z internatem ;-)
wiem, że wyrośnie z tego wiecznego "mamo zróbmy to, zróbmy tamto" i bedzie mi brakowało tego, ale czasem potrzeba tych 5 minut dla siebie :-D

Witam się z pyszną kawusią u boku.
Ale się dzisiaj wyspałam :-D

Korba to co opisujesz brzmi źle... mam nadzieję że lekarz Cię uspokoi i wszystko okaże się dobrze.

Wisieńka udanych zakupów.

Dzisiaj muszę pozbierać się i iść na pocztę po polecony, ponoć większość sąsiadów wczoraj dostała wezwanie na policję w roli świadka :szok: a mnie nie było więc pewnie to to,tylko ciekawe o co chodzi.

Przyszło nam roczne rozliczenie za wodę zimną i ogrzewanie i uwaga mam NADPŁATĘ (fakt 100zł ale to nadpłata) Jestem w wielkim pozytywnym szoku :)

Miłego spotkania dziewczyny :)

reklama
Do góry