Kingusia91
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane ;-)
Co z tym wątkiem wizytowym się dzieje? MatkaEwa cieszę się że wizyta udana, tak trzymać ;-)
Korba a jak Ty się czujesz?
mikoto widzę że bardzo wcześnie wstałaś, ja też pytałam męża o 4 w nocy czy mogę już wstać bo nie mam już nawet jak leżeć... ostatecznie poczytałam jeszcze książkę.
Przeliczyłam i sypiam łącznie ok 4 godzin w nocy a w dzień nie jestem śpiąca...
Co ja będę dzisiaj robić cały dzień hmmm? Mieszkanie wczoraj wysprzątane, obiadu chyba nie będę robić, chyba że jakieś pierogi na szybko...
Jak ja bym chciała mieć tu jakąś koleżankę z BB blisko siebie... móc się odwiedzić, pójść na spacer...
Co z tym wątkiem wizytowym się dzieje? MatkaEwa cieszę się że wizyta udana, tak trzymać ;-)
Korba a jak Ty się czujesz?
mikoto widzę że bardzo wcześnie wstałaś, ja też pytałam męża o 4 w nocy czy mogę już wstać bo nie mam już nawet jak leżeć... ostatecznie poczytałam jeszcze książkę.
Przeliczyłam i sypiam łącznie ok 4 godzin w nocy a w dzień nie jestem śpiąca...
Co ja będę dzisiaj robić cały dzień hmmm? Mieszkanie wczoraj wysprzątane, obiadu chyba nie będę robić, chyba że jakieś pierogi na szybko...
Jak ja bym chciała mieć tu jakąś koleżankę z BB blisko siebie... móc się odwiedzić, pójść na spacer...
. Nie powiem - byłabym zadowolona, gdyby takie zapotrzebowanie na sen zostało mi po porodzie
. Ale miałabym wtedy czasu 
Żylak pod kolanem i drugi na udzie, które miałam juz wczesniej, wylazły mi tak, że masakra. Nie wspomne już o wyglądzie nóg w okolicy kostek- to już nie pajączki- tylko wybroczyny w kolorze ciemnego fioletu. W poprzedniej ciąży było podobnie, więc wiedziałam co mnie czeka

Mam więc dodatkowy ochraniacz na całe łóżeczko w kolorze ecru (gładki) i teraz juz łącznie 20szt body w rozmiarze 50-56
. Oj wiosno wiosno nie odchodź już !!!
. Apeluję razem z Tobą - Kobiety wracajcie !!!! Robaczek , Minnie i reszta ...!!!!!
!!! Z trzema facetami w 7 miesiącu ciąży .... ;-). Gratuluję zakupu .
.