cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
hej hej. Ja juz zamykam swoja wyprawke powoli. tzn moje minimum :-) Mam ciuszki (glownie body i spioszki bo narazie kupowalam te pierwsze rozmiary, czapeczki, skarpetki) są kocyki, ręczniki, wózek, wanienka, pościel do łóżeczka mam po Adasiu więc narazie nie kupuje nowej, łóżeczko dostane w połowie maja, jest laktator, butelki, smoczki uspokajające, za tydzień zapłace za zestaw nożyczki, szczotka, termometr, są pierwsze pampersy do szpitala i husteczki, reszte J kupi jak bede w szpitalu bo nie mam gdzie trzymac, zamowilam juz torbe do wózka, dla siebie też mam koszule, bielizne, klapki, chusteczki do higieny intymnej, wkladki poporodowe i laktacyjne. Pozostaje kilka drobiazgow. Dziś u nas słońce więc zaraz nastawiam pranie, i znow dzien jak codzien.
A co do zakupow to ja wole sama to robic :-) Albo z kolezanka. J ma tylko zaplacic. Denerwowalb mnie tylko.
A co do zakupow to ja wole sama to robic :-) Albo z kolezanka. J ma tylko zaplacic. Denerwowalb mnie tylko.

, nie jestem na 100% pewna ale chyba nie wstałam, rano czułam się bardzo, bardzo wypoczęta.
wczoraj się już rozpłakałam jak złapał mnie jakiś ból i nie mogłam sie nawet przewrócić na drugi bok mąż mnie ciągle pociesza że juz niedługo że dam radę aż wczoraj oberwał za te pocieszenia bo mówię mu że to jeszcze ponad miesiąc i że łatwo mu mówić bo on nie musi tak cierpieć