Czesc dziewczynki - pracujace i leniace sie ;-)
Dzisiaj wypadla moja wizyta u gina - pierwsze ktg i niespodziewanie dla mnie - ostatnie usg. Mateusz pozostal chlopczykiem

Wszystko ok, maluch ma 1700g.
Natis - dziekuje za pamiec :-) Niespodzianka nam sie udala, chociaz dwie szwagierki juz cos podejrzewaly

Jak by nie liczyc, teraz jest dla nas idealny czas na przyjscie drugiego dzieciatka. Tesciowa chyba byla w najwiekszym szoku, a jeszcze wiekszym, jak uslyszala, ze w czerwcu mam juz rodzic :-) Najlepszy byl moj tata, bo bylam w dniu przyjazdu w czarnym sweterku i nie zauwazyl od razu, bo zajety byl podlaczaniem nowego telewizora z moim m. az tu nagle jak nie krzyknie: "a wy co zescie nabroili?"

Smiechu bylo co niemiara.
Dmuchawiec - u mnie twardnieje albo caly brzuch, albo tylko na dole - ciagnie w dol i jest to niezbyt przyjemne, ciezko sie poruszac, ale bolesne to nie jest ani nie przypomina bolu jak na @. Dzisiaj mi nawet trafil taki skurczyk na ktg i aparat pokazal mala gorke.
Palindromea - a ja mam energie i jej jednoczesnie nie mam. Chcialabym wszystko robic, a tu sil brak... dzisiaj po spacerze z Michalem chyba 10 minut wchodzilam na to moje 3. pietro. Jak nie masz ochoty ani sil, to nawet zmuszanie sie raczej nic nie pomoze. Sluchaj swojego organizmu.
mama kubulki - wspolczuje tych skurczy... szybkiego powrotu do zdrowia dla m.
Natis, Palin - doczytuje, ze u Was niewesolo z watroba, zycze, zeby dziadostwo udalo sie opanowac. A ja sobie zrobilam w Polsce morfologie (bo tutaj takich cudow nie robia) plus cholesterol, bo mnie tata ciagle molestowal, ze mam zrobic (sam latami mial podwyzszony, az skonczylo sie koronografia). Cholesterol wyszedl mi prawie 8 a norma do 5,20 zdaje sie. Pytalam dzisiaj gina, co o tym mysli i na ile jest to wiarygodne w ciazy, ale oczywiscie machnal reka jak na wszystko... chyba jednak na wlasna reke sprobuje chociaz ograniczyc w diecie zle tluszcze.
Milego dnia!