Anusia - sliczne Twoja dzieciaczki sa
Morena - dzieki, dajesz nadzeje naszej wadze i trzymam kciuki za dobre wyniki
Paulus - super, ze jestescie juz w domku i niecierpliwoscia czekam na opis porodu - mam nadzieje, ze mnie uspokoisz
Podziwiam wszystkie mamusie, ktore juz maja dzieci, ze dajedzie rade. My tu zastanawiamy sie jak poradzimy sobie z jednym , jak wszystko sie zmieni i dzieki Wam mysle pozytywnie. Dziekuje Wam
Morena - dzieki, dajesz nadzeje naszej wadze i trzymam kciuki za dobre wyniki
Paulus - super, ze jestescie juz w domku i niecierpliwoscia czekam na opis porodu - mam nadzieje, ze mnie uspokoisz

Podziwiam wszystkie mamusie, ktore juz maja dzieci, ze dajedzie rade. My tu zastanawiamy sie jak poradzimy sobie z jednym , jak wszystko sie zmieni i dzieki Wam mysle pozytywnie. Dziekuje Wam

ale czopa brak. Mam dać Ewce tydzień, potem kolejna kontrola poterminowa na IP. Postaram się ponadrabiać później, teraz idę jeść truskawki, bo już zaśliniłam klawiaturę.
Ja mysle, ze wywolywanie owszem, moze byc skuteczne, ale tylko i wylacznie wtedy, kiedy dziecko jest gotowe do przyjscia na swiat... sama sie zastanawiam, kiedy te moje dziecie sie zdecyduje, ale wciaz staram sie sobie uswiadamiac, ze jeszcze ma czas. Kazdy dzien w brzuszku jest dla naszych Malenstw bardzo wazny
Pani w lab powiedziała, że w szpitalu na miejscu powinni mi zrobić tzn. ja mam oryginał swojej grupy ale na panieńskie nazwisko i moja gin mi powiedziała, że jak trafię na durnego anestezjologa to się może czepiać - no trudno, wezmę to co mam i się zobaczy - poza tym wszystkie inne wyniki, które potrzebne to mam zrobione :-)