reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Dziewczyny, trzymajcie jutro za nas kciuki. Ja mam mieć rano cc.

Asia Ty też jutro do cięcia - trzymam kciuki!

Anulka jestem z Tobą myślami i zaciskam kciuki! Nie bój się- chociaż strach jest normalny w takiej sytuacji.

Dmuchawcu pszczółki jak zwykle zachwycaja!

Kingusia nie martw sie, Bona dobrze pisze, też dokarmia a Jej Michaś pięknie przybralł

reklama
Dzika- fajnie, że już w domku jesteście:tak: A co do prania, to...cóż, znam z autopsji podobne przypadki:-D Mój mąz jak raz wstawił pranie, to miał różowe bokserki i koszulki:sorry:

Korba- oby te węzełki faktycznie od szczepionki były powiększone! Dobrze, że się odzywasz-poproszę częściej:tak:.

Marys- nie wiadomo kto będzie ostatni:sorry: Ale moja położna ma jeszcze dyżur w nocy z poniedziałku na wtorek i potem dzień w czwartek przyszły. Na któryś z tych terminów MUSZĘ się załapać!!!

Mikotku- trzymam kciukaski!!!!!

Zaraz mężuś mój będzie. Fajnie, bo sie stęskniłam:tak:
Buziaki i do jutra!

Ostatnia edycja:
ja na moment bo wlasnie nadrobilam Was :-) MatkaEwa serdeczne gratki !!! Mikotko Anula i inne na juterko trzymam z calych sil kviuki i duchowo dodaje otuchy.

na 11 idziemy do pediatry potem przyjezdza bratowa wiec pewnie znow Was tylko bede czytac :-( Jakos dziwnie brakuje mi na wszystko czasu:-(

ide dalej pospac. cyc wypity:-)

Dzień dobry :-)

śliczne te Wasze dzieciaki :-) Ehhh, kiedy ja się doczekam? ;-)

Marys - mi się wydaje, że to ja będę ostatnia :sorry2:

Mikoto- trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&& tak jak za pozostałe rodzące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam dziś wizytę u gina i mam nadzieję, że nie usłyszę znowu, że nic się w najbliższym czasie nie zapowiada, chociaż nie wykluczone, że tak właśnie będzie :dry:

Ostatnia edycja:
Mikotku, Asia - kciuki zaciskam i pewnie będę zaciskała w przerwach między skurczami ( o ile takie będą - te przerwy :p)
Chodzę od rana i ryczę - Anka ogarnij się !!! aaaaaaa boję się !!! oby ta oxy ruszyła szybciutko :( Idę się zbierać do szpitala ...

Ostatnia edycja:
Ja to dzisiaj tylko czekam na hota od Mikoto :-) maleństwo trzyma wszystkich w niepewności :-p trzymam kciuki &&&&&&&&&

My po pierwszej nocy z MM. Jak dostała butle o 18 to spała do 22, potem ją przewinęłam i dałam cyca, po czym spałą do 3 :szok: pierwszy raz zdarzyła nam się taka noc:tak: przed 4 dostała butle i dopiero teraz się obudziła. Dałam jej znowu cyca i leży sobie na razie. Żadnego nocnego płaczu nie było. Jestem w szoku.

Dziewczyny mam taką prośbę nie wiem kiedy to było (napewno parę miesięcy temu) i kto to zamieścił ale był taki link do filmiku z youtube o tym jak facet zawijał noworodka szczelnie w kocyk i tak uspokajał (później go bujał i jeszcze coś tam, to było jakieś 5 sposobów na uspokajanie) jak ktoś pamięta to bardzo proszę o zamieszczenie linku

anula- trzymam kciuki, dalej tak się boisz?

mikotku- za Ciebie również &&&&&&&

Dziewczyny może ankieta co urodzi mikotek?

mama2013- nawet jak usłyszysz że nic się nie dzieje to ie oznacza że nie urodzisz szybko bo to nie zawsze widać

Kingusia- bardzo się ciesze, zwłaszcza że pewnie pospałaś lepiej

reklama
Dzika kurcze boję się :( może nie tyle tego bólu co hmm tego wszystkiego innego :p Jakas taka rozstrojona jestem ... dziś się obudziłam i sobie pomyślałam czy ja już jestem na to gotowa psychicznie. Głupie nie ?? 41 tc mogłam się przyzwyczaic :p Może hormony tak działają ? nie wiem ...

Do góry