Korba32
Fanka BB :)
Kochane co z MIKOTO??? Ma ktoś jakieś wieści ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

hi, hi! Oby tylko nie rodzić w nocy
Korba- napisałam do niej własnie
A u mnie cosik zaczyna się dziac- mam różowy śluzikhi, hi! Oby tylko nie rodzić w nocy
![]()
Helenka jeszcze chwilkę poczekaj do soboty 

wieczorem Laura troche marudziła ale w nocy zaliczyła tylko dwie pobudki na jedzenie :-) o 00:30 i o 4 :-) a teraz jeszcze śpi ale pewnie zaraz się obudzi ;-)

Chociaż on okazuje mamie trochę czułości, bo Tata ostatnio zapomina (umęczony alergią i ciągłym coś robieniem, wieczorem pada razem ze mną...).
od Helenki, że sie szykuje do wyjścia.
Zobaczymy co z tego wyjdzie- oby Helenka
jestem taka wściekła na niego
miał mieć wolne a od rana do niego wydzwaniali że któryś tam jest chory (wiecznie ściemnia że jest chory) i mój M. ma jednak przyjśc do pracy i ten oczywiście bez niczego poszedł!
będę się kolejny dzień kisić z dzieckiem w domu i nic nie załatwimy