Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli to faktycznie byłaby ospa, to póki ostatnia krosta nie zmieni się w strupek to dziecko zaraża. Inne wirusówki też pewnie zarażają. A czy dorosły się zarazi to trudno przewidzieć [emoji1745]A można z dziećmi wychodzić czy siedzi się w domu? Chodzi mi o wychodzenie do rodziny (nie ma tam dzieci). Bo jedni mówią tak, a drudzy inaczej. Nie żebym chodziła i pragnęłaprzeciwnie
Autorka pytania odpisała już,że nie udało się ustalić co to i same zeszły.Witam, udało się rozwiązać zagadkę z plamkami ?
Wiem, ale to było 3 lata temu więc przez ten czas może ktoś się przewinął z tym problemem. U nas były zniknęły i znowu się pojawiły.Autorka pytania odpisała już,że nie udało się ustalić co to i same zeszły.
Moze komar? Jeżeli nie zwieksza się ich ilośc to ja bym specjalnie do lekarza nie szla.Podpinam sie. Moze ktoś pomoże póki nie pójdziemy do lekarza...
Tez tak myslalam bo latały po sypialni. Właśnie zauważyłam dzisiaj, ze jest ich wiecej. Nie ma tragedii bo jakieś 4 czy 5 krostek ma, ale nie schodzi to. Na dłoni juz ma parę dni, ale myślałam ze nie schodzi bo pakuje ręce do buzi non stop. Chyba, ze go cos pogryzło wczoraj bo spaliśmy na hamaku na zewnątrzmyślisz, zeby zostawić czy dać mu fenistil mam taki w kropelkach?
Aktualnie ma 4-5. Ale wiadomo, ze zaczęło sie od 1No ale to więcej czy 4-5 krostek?
U mojego syna się długo trzymały, zeszły dopiero po 3 tygodniach, ale teraz po miesiącu dalej ma ślady.
Ja bym nic nie dawała, jeżeli nie drapie, to obserwuj i jak będzie znowu więcej to idź do lekarza.