Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli to faktycznie byłaby ospa, to póki ostatnia krosta nie zmieni się w strupek to dziecko zaraża. Inne wirusówki też pewnie zarażają. A czy dorosły się zarazi to trudno przewidzieć [emoji1745]A można z dziećmi wychodzić czy siedzi się w domu? Chodzi mi o wychodzenie do rodziny (nie ma tam dzieci). Bo jedni mówią tak, a drudzy inaczej. Nie żebym chodziła i pragnęłaprzeciwnie
Jutro zadzwonię. Córka spi, ale właśnie wyszły jej nowe 3...Nie wiem czy w jakikolwiek sposób Ci to pomoże, ale ostatnio mój syn też miał 3 takie krosty, które wyglądały jakby były z ropą, do tego miał katar i poza tym żadnych objawów choroby. Po telefonie do lekarza dowiedziałam się, że bardzo możliwe, że to jakaś alergia. Dostał krople Zyrtec i po tym krosty zniknęły tak samo jak katar
Napewno Cie to stresuje, poszukaj kogoś prywatnie kto obejrzy dziecko, zajrzy do gardła i spojrzy gołym okiem na krosty. Być może samo przejdzie ale póki co z opisu wynika, że się rozwija. Jeśli to alergia to polecam fenistil u nas pomaga ale to powinien zobaczyc specjalista, jeśli to faktycznie wirus to mam nadzieję, że niedługo nie będzie po nim śladu.Jutro zadzwonię. Córka spi, ale właśnie wyszły jej nowe 3...
A z czego ma materac w łóżeczku? Bo jeżeli z gryki to możliwe, że zalęgły się małe robaczki które zdarzają się w materacach właśnie z tego materiałuJutro zadzwonię. Córka spi, ale właśnie wyszły jej nowe 3...
Ona alergie to i tak ma, ale pokarmową. Daje fenistil, bez zmian.Napewno Cie to stresuje, poszukaj kogoś prywatnie kto obejrzy dziecko, zajrzy do gardła i spojrzy gołym okiem na krosty. Być może samo przejdzie ale póki co z opisu wynika, że się rozwija. Jeśli to alergia to polecam fenistil u nas pomaga ale to powinien zobaczyc specjalista, jeśli to faktycznie wirus to mam nadzieję, że niedługo nie będzie po nim śladu.
Sprawdzałam, nie widziałam. Nie mamy gryki, kokos.A z czego ma materac w łóżeczku? Bo jeżeli z gryki to możliwe, że zalęgły się małe robaczki które zdarzają się w materacach właśnie z tego materiału
no nic mi nie przychodzi do glowy...Trochę długi czas rozwoju jak na ospę. Już raczej byłoby po chorobie. Jeśli wirus to pewnie coś innego. A może to jakaś opóźniona reakcja na pogryzienie? [emoji1745]