sicilpol
Ma-Ma!
Witajcie!
Dzieki dziewczyny, za trzymanie kciukow, dzis na 16lecimy na kontrole
Jestem spokojniejsza, zwlaszcza, ze od 2dni nie mam zadnych plamien, chyba to lezenie dziala, chociaz nie ukrywam, tylek mi odpada 
Mimo wszystko chcialabym wrocic do domku, gdzie moge sie przynajmniej wywalic na kanape i poogladac telewizje lezac pod choinka
, zobaczymy, czy lekarz mi pozwoli 
Zyta- nooo to obydwie stare baby juz hihihi, ja lubie sie pakowac, w zasadzie jak jade do domu, to prawie na pusto i dopiero tam szaleje
, ja w ogole mam jakos malo ciuchow, nie umiem sie jakos wystrzalowo ubrac, brak mi gustu, wiec jade z max dwoma parami butow (a chodze w jednej hmm, no chyba ze lato), dwoma parami spodni, jakimis sweterkami i koniec
kosmetyki tez tylko niezbednik, bo i tak w Polsce lepsze.
No ale co innego pakowac siebie, a co innego cala rodzine
Ivi- dziekuje za info, tu niestety zaden autobus nie dojezdza
tzn cos tam jedzie, ale nie przez Poznan
Zdecydowalam sie na poczte polska- tani nie sa, ale tu we Wloszech czlowiek przyzwyczaja sie do tragicznych cen i uslug pocztowych..niestety
I pomyslec, ze z Niemiec 15kg paczki DHL za granice to tylko 22euro
Agatka- nooo super czasy
ja uwielbiam, i czesto wracam do filmow lat 80-tych, w ogole jestem dziecko lat 80-tych, muzyka, Bareja
Zmiennikow to bym mogla ogladac non stop :-)
Agatka- trzymam kciuki! Ja Cie bardzo dobrze rozumiem
moja droga tez rozami nie byla uslana..
Anikaaaaa- nareszcie!!! stesknilysmy sie tu za Toba! Co to bylo? Przeziebienie czy jaki wirus? No, wazne, ze juz sobie poszlo
Ja duzo leze, ale tez troche wstaje, nie za duzo, na fotel czy krzeslo.
Kosmitka-no wlasnie, jak tam brzuszek? Mnie wydelo, ale nie wiem czy to mrowek, czy tez tluszczyk
Optuje za tym drugim niestety
Milego dnia Wam zycze!!!
Dzieki dziewczyny, za trzymanie kciukow, dzis na 16lecimy na kontrole
Jestem spokojniejsza, zwlaszcza, ze od 2dni nie mam zadnych plamien, chyba to lezenie dziala, chociaz nie ukrywam, tylek mi odpada 
Mimo wszystko chcialabym wrocic do domku, gdzie moge sie przynajmniej wywalic na kanape i poogladac telewizje lezac pod choinka
, zobaczymy, czy lekarz mi pozwoli 
Zyta- nooo to obydwie stare baby juz hihihi, ja lubie sie pakowac, w zasadzie jak jade do domu, to prawie na pusto i dopiero tam szaleje
, ja w ogole mam jakos malo ciuchow, nie umiem sie jakos wystrzalowo ubrac, brak mi gustu, wiec jade z max dwoma parami butow (a chodze w jednej hmm, no chyba ze lato), dwoma parami spodni, jakimis sweterkami i koniec
kosmetyki tez tylko niezbednik, bo i tak w Polsce lepsze.No ale co innego pakowac siebie, a co innego cala rodzine

Ivi- dziekuje za info, tu niestety zaden autobus nie dojezdza
Zdecydowalam sie na poczte polska- tani nie sa, ale tu we Wloszech czlowiek przyzwyczaja sie do tragicznych cen i uslug pocztowych..niestetyI pomyslec, ze z Niemiec 15kg paczki DHL za granice to tylko 22euro

Agatka- nooo super czasy
ja uwielbiam, i czesto wracam do filmow lat 80-tych, w ogole jestem dziecko lat 80-tych, muzyka, Bareja
Zmiennikow to bym mogla ogladac non stop :-)Agatka- trzymam kciuki! Ja Cie bardzo dobrze rozumiem
moja droga tez rozami nie byla uslana..Anikaaaaa- nareszcie!!! stesknilysmy sie tu za Toba! Co to bylo? Przeziebienie czy jaki wirus? No, wazne, ze juz sobie poszlo
Ja duzo leze, ale tez troche wstaje, nie za duzo, na fotel czy krzeslo.Kosmitka-no wlasnie, jak tam brzuszek? Mnie wydelo, ale nie wiem czy to mrowek, czy tez tluszczyk
Optuje za tym drugim niestetyMilego dnia Wam zycze!!!

calkiem zapomnialam o tym