• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Kosmitka, wszystkiego naj naj, na te okragle i tak spelnione 30lat! :tak:
Duzo radosci w tym dniu i w kazdym nastepnym, zero trosk i wszelkiej pomyslnosci.
No i zadowolenia z meza, dzieciaczkow, zarowno tych stapajacych juz po ziemi jak i tuptajaych w Tobie :tak:

Dziewczyny, milej niedzieli zycze, ja dzis jade z moim mezem wymieniac skrzydlo od szafy :baffled:
Odezwe sie jak wroce :tak:

kosmitka jeszcze raz naj,naj..
asienka,bentornata!!
jestes juz w itali?
jak twoj brzucho?
u nas dzis w nocy byla straszna wichura,odrazu pomyslaalm o sil..
kawa prawie wypita,wiec biore sie za robote,dobrego dzionka zycze i do uslyszenia

Witajcie!!
Kosmitko AUGURI!!!! spelnienia wszelkich marzen!!!!
Bentornata asienka, jak twoje blizniaczki??
My dzisiaj znowu pospalismy do 10-tej, az nie do pomyslenia:-), ale poki co mozna pospac, jak wrocimy do domciu to sie skonczy leniuchowanie. Moj P dzisiaj pojechal do mamy na obiadek niedzielny wiec tesciowka bedzie mogla sie synusiem nacieszyc:tak:.
A tu pada i pada, juz druga kawka bo taki smetny dzien:eek:

Asienka fajnie ze wrocilas co u Was?
kosmitka mowilam ze ciasto bedzie pyszne:tak: nie moglo byc inaczej:-D
eve ale sie Wam kiepska pogoda trafila miejmy nadzieje ze sie poprawi

My dzisiaj w koncu po 2 tygprzerwy bylismy na basenie idzie nam coraz lepiej zmienilismy lekcje z soboty na niedziele i zmienila sie instuktorka niebo a ziemia tamta w ogole nie miala podejscia do dzieci wszystko na sile a ta jest psychologiem dzieciecym i do wszystkiego podchodzi psychologicznie i dziala dzieci przewaznie robia co ona mowi. Super.

witam sie i ja.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOSMITKO

moj bol glowy na szczescie sobie poszedl precz.mysle ze to bylo na zmiane pogody bo u mnie jest piekne slonko i cieplutko,az milo wyjsc na spacer,nawet moje kurki niosa wiecej jajek.
luczka ciesze sie ze idzie wam lepiej na basenie i maly smyk jest zadowolony,oby tak dalej
:-).

Hej hej, w ten poniedzialkowy dzionek was witam. Nie wiem jak wy, ale ja to sie troche ciesze ze te wszystkie swietowania sie skonczyly i dzis powrot do normalnosci. W koncu bede mogla jakos ogarnac wszystko, bo z facetami w domu malo bylam w stanie zrobic. Tez tak macie, ze jak wam sie ktos kreci miedzy nogami to was nosi i sie odechciewa wszystkiego? Ja sie strasznie denerwuje, bo lubie zeby bylo widac rezultat a z facetami w domu rezultat widac przez piec minut:-) Macko dzis idzie do szkoly, oczywiscie troche przezywa, ale wypil oczywiscie czarodziejska miksture ktora mu pomoze nie plakac i byc dzielnym.
Tak wiec dzis mam dzien pelen zajeć, oby mi sie udalo je zrealizowac, m.in pozbyc sie choinki. I tu pojawia sie problem i moje pytanko: co robicie z zywa choinka? Mieszkam w bloku mozna powiedziec, wiec nie mam mozliwoscie wkopania jej do ogrodka, a wyrzucac na smietnik zywego drzewka nie mam serca. Poradzcie!

reklama
witam sie i ja..
ptynia ja nie mogla sie juz doczekac kiedy zacznie sie szkola,i Ale tez!!!
zaczynalo mu sie nudzic w domu,wychodzilismy do parku pod dom,ale wlosi raczej nie maja zamiaru wyjsc z dziecmi na dwor w czasie zimy,wiec bylismy zawsze sami,pol godziny i Ale chcial wracac do domu bo mu sie nudzilo..dzis rano chetnie wstal(spac mu sie chcialo strasznie),napewno padnie jak kawka juz o 21.00
giulio jeszcze spi,ja musialam wstac aby wyslac chlopakow do pracy i szkoly,tez mi sie chcialo troszke spac...ale wkrecilam sie juz w rytm i szybko mi przeszlo..
sil jak skrzydlo od szafy,wymienilas?ja tez wczoraj bylam w sklepie zmeblami,bo musimy wymienic divano,powiedzmy ze co nie co nam sie podobalo..
biore sie do pracy,do uslyszenia dziewczeta..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry