agatka13
Fanka BB :)
witam sie i ja.moj sobie ucina drzemke to mam chwile czasu.
strega przykro mi z powodu Mateuszka.oby jak najszybciej wyzdrowial.ile on sie nacierpi biedaczek z ta temperatura.ja przy 37° wysiadam a co dopiero taki baczek:-(.
kosmitka twoja pediatra to ma racje z ta astma.ja pamietam jak mojej kolezanki cora,dzisiaj juz pannica,jak byla mala to non stop chorowala na oskrzela i w koncu przeszlo na astme oskrzelowa.zaczela chorowac cos kolo pierwszych urodzi a za rok miala juz stwierdzona przez pulmologa dzieciecego astme oskrzelowa.dzisiaj po astmie juz nie ma sladu tylko raz do roku kontrole u pulmologa.
trzymam &&&&& za jutrzejsze polowkowe i oby same dobre nowiny......
a ja dzisiaj skorzystalam z okazji ze takie piekne slonko i zero wiatru i pomylam wszystkie okna w domciu.
i ja rownierz sie dolaczam do zyczen.wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Patrysinski
strega przykro mi z powodu Mateuszka.oby jak najszybciej wyzdrowial.ile on sie nacierpi biedaczek z ta temperatura.ja przy 37° wysiadam a co dopiero taki baczek:-(.
kosmitka twoja pediatra to ma racje z ta astma.ja pamietam jak mojej kolezanki cora,dzisiaj juz pannica,jak byla mala to non stop chorowala na oskrzela i w koncu przeszlo na astme oskrzelowa.zaczela chorowac cos kolo pierwszych urodzi a za rok miala juz stwierdzona przez pulmologa dzieciecego astme oskrzelowa.dzisiaj po astmie juz nie ma sladu tylko raz do roku kontrole u pulmologa.
trzymam &&&&& za jutrzejsze polowkowe i oby same dobre nowiny......
a ja dzisiaj skorzystalam z okazji ze takie piekne slonko i zero wiatru i pomylam wszystkie okna w domciu.
i ja rownierz sie dolaczam do zyczen.wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Patrysinski

Ostatnia edycja:

.niosa sie jak glupie,kazdego dnia po 3-4 jajeczka znajduje.ostatnie mialo podwojne zoltko:-),ale ja wiedzialmze cos sie swieci w srodku bo strasznie dlugie bylo i sie nie pomylilam.ja zawsze marzylam zeby miec domek na wsi i kawalek ziemi i moc sadzic owoce i warzywa.no i sie spelnily moje marzenia.na razie mam posadzona cebulke i czosnek a za miesiac bedzie czas na kwiaty cebulowe,roze i drzewka owocowe,no i moj chce koniecznie postawic mala szklarnie:10m*2m.ale to dopiero na wiosne bo teraz to takie bloto na dzialce ze szok
.