• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
Jak ja kocham takie scenki:-), dolcissimo Miko!!
Moj tato wczoraj mial zabieg na zacme i wrócil do domu z zaklejonym okiem, oczywiscie Patryk dal mu od razu szpade i stwierdzil, ze ma dziadzia pirata:-D, i caly czas chodzi o daje mu buziaki w oko.
Sicilpol trzymam kciuki, by wszystko bylo ok, inaczej byc nie moze;-). Ja tez tak czasami odczuwalam takie lekkie napinanie brzucha, ale gin twierdzil, ze to normalne, wiadomo, ze zawsze lepiej pojsc do lekarza, zobaczysz wszystko
bedzie dobrze.
Agatka juz pewnie w podrozy, milego pobytu w ojczyznie. Dzisiaj tutaj tez pieknie, slonko swieci, stad z rana wyrwalismy z malym na spacer, trzeba korzystac poki nie zacznie znowu padac.
Anika, Luczka, teraz ja sie zabieram za prasowanie, uzbieralo sie troszke tego wiec ide pomachac zelazkiem:tak:.

o nie anika, ja zamawiam drugiego Antosia :-)
ale wczoraj mnie Miko rozczulil, bo ogladal kawalek tego filmu z USG i jak zobaczyl wierzgajaco nozke brata to zaczal glaskac monitor z taka slodziakowa minka :-)

slodziaki:-)

eve w pierwszej chwili przeczytalam ze tez tak masz jak sicilpol ze ci sie brzuch stawia i myslalam ze cos przegapilam;-) a potem doczytalam ze mialas tak z Patrykiem:-D
sicilpol trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok zreszta nie moze byc inaczej po wizycie szybko napisz nam co i jak
Anika odsypiasz nocke? ja w koncu nie poprasowalam bo mam lenia:cool2: zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce:-D poszlam po Lorenza w poludnie polozylam go spac i relaksuje sie na kanapie chcialam sie zdrzemnac ale nie wyszlo tak ze ogladam tv

jesetem, jestem
odbilam sobie troszku za nieprzespana nocke...
jak bym mogla to spalabym do rana...
eve,super te bzdury..
dzisiaj pizza na kolacje,ktora sie pisze?bo musze zagniesc ciasto,jak bedzie was wiele to dorobie..!!!
fajnie by bylo però...
sil,odezwij sie jaknajszybciej..

dziewczyny, przepraszam, ale miedzy wizyta w sklepie (mam jesc wiecej miesa i maz mi tyle nakupil, ze za jakis czas mi kopyta wyrosna....) zlecialo...

no wiec... siurak!!!!
przewaga chlopcow sie nam drastycznie zwieksza :baffled:
wszystko jest ok, najwazniejsze, ze szyjka macicy wydolna, ma swoje wymiary w normie. przepisal mi dodatkowo gynefam, na wszelki wypadek, bym miala inne witaminy uzupelnione- plus spasmex (ale to biore, teraz mi zwiekszyl z 2x dziennie na 1xco 8godzin) i nadal te podtrzymujace
uffff wielka ulga i radosc
chociaz przyzna, ze troche jestem zszokowana, co innego myslec, domyslac sie, co innego miec pewnosc ze to co nosisz bedzie miec siusiaczka :sorry2: bede w mniejszosci w domu :sorry2:

dziekuje Wam drogie, ze o mnie pamietalyscie
a ja taka brzydka dopiero teraz pisze :(

Ostatnia edycja:
E BRAVA Sicilpol!!!!:-):-) kolejny maschietto w grupie, bedzie Giulio?? Twoj maz pewnie oszalal z radosci?? bedziesz w mniejszosci, ale maschietti to mammoni, cudowne uczucie, zobaczysz:tak::tak:
A najwazniejsze, ze wszystko ok, ze nie ma zadnych problemow, dbaj o siebie i o mrowka.

eve, dzieki, teraz jak nam sie wyklarowalo, ze nie bedzie Matyldy, to mamy troche pod gorke z imieniem Giulio ehh
nie wiem czy u Was, ale tutaj, chyba tylko na Sycylii uzywa sie, ze pierworodny chlopiec powinien miec imie po dziadku ze strony ojca.. na dodatek moj tesc nie zyje, wiec wszystkie zwyczaje przeciwko nam... Mojemu mezowi podoba sie imie Giulio i nie prze o imie po swoim ojcu ale np. mowi by nie rozpowiadac teog w rodzinie, bo nie chce by nas do czegos przymuszali. Ehh a ja sie czuje zle z tym, ze on mysli, ze w rodzinie na nas beda zle patrzec... same komplikacje

maz szczesliwy oj tak, chociaz mowi ze dziewczynka tezby byla szczesciem, gdyby nie to imie, ktore chcialam dac i przyszlosc zakonna ;)

reklama
sicilpol ciesze sie razem z Toba ze wszystko ok i gratuluje synka chlopaki sa fajne:-) tez chcialam miec coreczke ba nawet moj instynt do 21 tc mowil mi ze bedzie coreczka miala byc Laura i tak do brzuszka czesto sie odnosilam moj maz tez chcial coreczke a wszyscy patrzac na moj brzuch mowili coreczka jak nic ha ha ha a na polowkowym lekarz oznajmil mi ze Laura ma miedzy nogami siusiaka az usiadlam z wrazenia i powiedzialam jak to siusiak?:-D oczywiscie najwazniejsze bylo ze bylo wszystko ok... a teraz nie zamienilabym mojego synka na zadna coreczke swiata jest cudowny i tak jak mowi eve synek mamusi:-) chociaz jak dzisiaj poszlismy razem po niego do zlobka najpierw podbiegl przywitac sie z papi "traditore":-D a co do imienia to moim zdaniem rodzice powinni wybrac imie a nie jakies presje a jak dziadek mial na imie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry